Haberler

Yozgat'ta Günyazı Köyü Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki Günyazı köyündeki asfalt çalışmaları tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı. Sorgun İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, 2024 yılı planlamaları çerçevesinde gelecek yıl ikinci kat asfaltların atılacağını belirtti.

Yozgat'ın Sorgun ilçesi Günyazı köyündeki asfalt çalışması tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Sorgun İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, AA muhabirine, 2024 yılı planlamaları çerçevesinde asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını, gelecek yıl buraların ikinci kat asfaltlarının atılacağını söyledi.

Çalışmanın bölgenin ulaşımını daha konforlu ve güvenli hale getirdiğini vurgulayan Kayhan "Ekiplerimiz Kadışehri yol ayrımından Günyazı köyüne kadar olan 3 kilometrelik yolda asfalt çalışmalarını tamamladılar. Vatandaşlarımız özellikle sıkıntı yaşadıkları kış aylarında daha rahat bir yolculuk yapma şansına sahip olacaklar. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Yerel Haberler Belediye Ulaşım Güncel Kayhan Sorgun yozgat Emlak Yaşam Ulaşım Yerel Haberler Belediye Emlak Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title