Haberler

IŞİD ile Çatışmada Ölen YPG'lilerin Cenazeleri Diyarbakır'da

Güncelleme:
Abone Ol

Suriye'de IŞİD ile girdikleri çatışmada hayatını kaybeden 2'si YPJ, 5'i ise YPG militanı 7 kişinin cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır'a getirildi.

Suriye'de IŞİD ile girdikleri çatışmada hayatını kaybeden 2'si YPJ, 5'i ise YPG militanı 7 kişinin cenazesi otopsi yapılmak üzere dün akşam saatlerinde Diyarbakır'a getirildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde otopsi işlemleri tamamlanan 2'si kadın 7 kişinin cenazesi defnedilmek üzere memleketlerini gönderildi.

IŞİD İLE ÇIKAN ÇATIŞMADA ÖLDÜRÜLDÜLER

Suriye'nin Rojava bölgesinde IŞİD'le 16-19 Eylül tarihlerinde çıkan çatışmada öldürülen YPG ve YPJ elemanları Özel Atak, Halil Doğan, Şehmus Salık, Mahmut Zengin, Ferhat Aydın, Neslihan Çiftçi ve Cemile Erol'un cenazeleri Şınak'ın Silopi ilçesinde bulunan Habur Sınır Kapısı'ndan alınarak otopsileri yapılmak üzere dün akşam saatlerinde Diyarbakır'a getirildi.

Cenazelerin Diyarbakır'a getirilmesiyle aralarında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Kayapınar İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Mehmet Ali Aydın, Bağlar İlçe Belediye Eşbaşkanı Birsen Kaya Akat ile hayatını kaybedenlerin yakınları ve çok sayıda kişi morg önüne gelerek işlemlerin bitmesini bekledi.

MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİLER

Gece saat 03.30'a kadar yapılan otopsi işlemlerinin ardından IŞİD ile yaşanan çatışmalarda hayatını kaybeden 2'si kadın 7 YPG ve YPJ elemanlarının cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

ANKARALI:

ŞEHİTLER ÖLMEZ. . . . . . . . ŞEHİD NAMIRIN. . . . . . . . HEPİMİZ ÖLMEYE HAZIRIZ. . . .

Yanıtla2614
hamza:

hazırsanız tutan yok klavye başında olmuyor bu işler

00
köroğlu:

leşler ne zaman şehit oldu sanki allah için cihat ettiler

00
baybarsın ruhu geliyor:

IŞİD cehenneme biletlerini kesmiş, darısı bütün PKK lılara. . . .

Yanıtla830
Turan:

Allah''ın izniyle darısı diğer kafir tohumların başına kökünüz kurunuz vatan hainleri

Yanıtla724
salo:

leşlerın ne işi var orda

Yanıtla821
anti-piyon:

gerçekten çok üzüldüm, yazık. niye 7 tane, 777 tane değil. devamını bekleriz.

Yanıtla1511
hamza:

ben de pis kokuklar nereden geliyor diyordum

Yanıtla1212
MUTLU''YUM:

Ne mutlu bize ki vatanları için canlarını veren yiğitler var. Üzülmedim, onlar kahramanca şehit oldular. Mutluyum ve gururluyum, ölüme hazır daha on binlerce gencimiz var. Ölelim, ama DAİŞ namusumuza el atmasın.

Yanıtla1014
böceksavar:

la onlar leş oldu, embesil. . .

00
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title