Haberler

Yüksekova'da İzinsiz Gösteriye Polis Müdahalesi

Güncelleme:
Abone Ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde BDP ilçe başkanlığı tarafından yapılan yürüyüş sonrası çıkan olaylara polis müdahale etti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, BDP İlçe Başkanlığı, İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen Abdullah Öcalan'ın 15 Şubat 1999'da Türkiye'ye getirilişinin yıl dönümü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.

Eski Cezaevi Kavşağı'nda bir araya gelen kalabalık, hükümet konağı ve emniyet müdürlüğü binalarının bulunduğu Cengiz Topel Caddesi'nden İpekyolu Caddesi'ne doğru yürümek istedi.

Polisin yürüyüşe izin vermemesi üzerine İlçe Belediye Başkanı Ercan Bora ve yöneticiler, Kaymakam Yasin Tikdağ ile görüşerek yürüyüşe izin verilmesini istedi.

KAYMAKAM GÜZERGAHA İZİN VERMEDİ

Yürüyüşün daha önceden belirtilen güzergah üzerinden yapılması gerektiğini bildiren Tikdağ, söz konusu güzergaha izin vermedi.

YÜZLERİ MASKELİ KİŞİLER TAŞ VE MOLOTOF ATTI

Bunun üzerine geri dönen kalabalık arasındaki yüzleri maskeli bir grup, polise taş ve molotofkokteyli attı. Tüm uyarılara rağmen dağılmayan gruba, polis tazyikli su ve biber gazıyla karşılık verdi.

Çıkan olaylar nedeniyle ilçedeki esnaf kepenk kapatırken, olaylar ara sokaklarda sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Öcalan Yüksekova Hakkari İmralı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

KEREMhekimoglu_efem@hotmail.com:

dozerle kökünü kazıyıp ZAP çayına atacaksın ancak kurtulunur

Yanıtla725
tobyselahattin@hotmail.com:

nedir ülkenin bu hainlerden çektiği

Yanıtla624
mehmetsaryamehmetsarya@gmail.com:

çoğalarak bilinçlenerek geliyoruz..zorunuzamı gitti

Yanıtla135
serdareastside_serdar@hotmail.com:

aile ici evlenip 15-20 tane inzest dogurarak cogaliyorsunuz...ama birer mikroptan ibaretsiniz ve zamani geldigiinde temizleneceksiniz bundan emin ol inzest seni

00
OSMAN AĞAgmc1234@mynet.com:

SAVCILAR MİLLETİN SEÇTİKLERİYLE UĞRAŞACAKLARINA,, HALKI HUZURSUZ EDEN, BU ÇÖPLERİ İÇERİ ALDIRSINLAR.O ZAMAN ALKIŞLAYALIM

Yanıtla511
turkugurbocegi.34@windowslive.com:

dogrumu sence dediklerin.milletin sectikleri istediklerini yapsın savcılar dokunmasın oylemi.vayy ya ne mal insanlarımız varmıs.adamın evinden oglunun odasından milyonlar cıkıyor.sen kalkmıs hala ne yazıyorsun ya....iyi valla allah bildigi gibi yapsin sen ve senin gibi dusunenleri

00
BAATTİN **TÜRKİYE TÜRKLERİNDİRwinnn999@hotmai:

1071DEN BERİ TÜRKİYE TÜRKLERİNİDİR BİZ ANADOLUYU KÜRDLERDEN ÖNCE KİRAALADIK SONRA ZİİMMETİMİZ E GEÇİRDİK

Yanıtla55
BAATTİN **TÜRKİYE TÜRKLERİNDİRfall2255@hotmai:

BUNLAR KÜRDE AKP.DE 3 MAYMUNU OYNAYAN BEYAZ KÜRDLER NECİ ..HANGİSİ KÜRD..BİZCE BUNLAR ERMENİ AKP.DEKİLERSE TÜRKLEŞMİŞ KÜRD

Yanıtla53
Mahmut mataracımaho3@hotmail.com:

Kaymakam olayın üzerine körükle gitmiş o güzergah bu güzergah yürüsün Ne fark eder.Anayasal bir haktır gösteri ve yürüyüş önceden izin almayada gerek yoktur.bakmayın siz anayasayı ,anayasaya aykırı tüzük ve tebliğlerle dejenere edenlere.

Yanıtla33
AKKANmk-subzero@hotmail.com:

Umarım çözüm süreci biterde o apo bayrağının sopasını size yediririz o kadar taviz verdik daha ne istiyorsunuz ulan daha dün sayın diyenin ağzına tıkıyorduk unuttunuzmu o günleri.

Yanıtla14
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title