Haberler

Yurdun Tuvalet Penceresinden Atlayan 16 Yaşındaki Genç Kız Beton Zemine Çakıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa'da kız yetiştirme yurdunun 4'üncü katındaki tuvalet penceresinden atlayan genç kız beton zemine çakılarak can verdi.

Şanlıurfa'da, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki yurdun 4'üncü katındaki tuvaletin penceresinden atlayan Ü.Ş.G. (16) hayatını kaybetti.

6 AYLIK ÇOCUĞU VAR

Necmettin Cevheri Bulvarı üzerinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Sabancı Kız Yetiştirme Yurt Müdürlüğü'nde meydana gelen olayda, dün öğleden sonra Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya getirilen ve 6 aylık çocuğu olan Ü.Ş.G., yurt binasının 4'üncü katında bulunan tuvalete gitti. Bir süre sonra genç kız, tuvaletin küçük penceresine çıkarak kendini aşağıya bıraktı.

BETON ZEMİNE ÇAKILDI

Genç kızın düştüğünü görenler, durumu yurt idaresine ve sağlık görevlilerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, beton zemine çakılarak kanlar içerisinde kalan Ü.Ş.G.'nin hayatını kaybettiği belirledi. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici'nin de geldiği olay yerinde yapılan incelemenin ardından genç kızın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

barış:

karma sistemin getirdiği son nokta

Yanıtla101
SAVAŞ:

Karma olmayan kursları da gördük. . .

01
SELMA C.:

16 yaşında ve 6 aylık kızı var bu kızcağıza ne yaşattılarki

Yanıtla010
SİBGATULLAH ALİ HAMENEY:

Beşerin derdine dermandır KUR''AN, KUR''AN sız CANAVARDAN beterdir insan. İmandır o cevher ki ilahi ne büyüktür. İmansız olan kirli yürek sine de bir yüktür. Farz edilsin ki çekilmiş vicdanlardan HAVFFI YEZDAN(ALLAH KORKUSU) Ne irfanın kalır tesiri katiyyen ne vicdanın!

Yanıtla09
Cherokee:

Lafa gelince yüzde 99 u müslüman ülke. ama suç işlenme oranına bakın ne kadar yüksek. . . . her yer cami doldu, her yer kuran kursu, heryer, cemaat yurdu, heryer hacı hoca dolu eeeee? Sonuç, ? Hergün tecavüz, hergün sapıklık, hayvana işkence, hayvana tecavüz, kadına şiddet, ölüm, hırsızlık, küçücük çocukların evlendirilmesi, yani ne ararsanız var, , , . .

Yanıtla16
Cherokee:

İnsanlık. dinlerde , camide , şeriatta değil vicdandadır, . . .

01
Yusuf:

LAK LAGI BIRAK gerceklere bak Insan Heryerde insan IRAKTA 150 0000 kadina 50 000 erkege Tecavuz eden Serefsiz SAPIK Amerika. . Avrupada kiliselerde Cocuklara Tecavuzlerin haddi hesabi YOK Ama Cogunun ustu KAPATILIYOR. . YHollandada Yuzme ogretmenleri okul ogretmenleri her hafta Cocuk SAPIKLAR var Gel Avrupaya bak SAPIKLIK ne gor

00
Abi:

Maalesef çocuklarımızı korumayı bile beceremeyen, ailemiz dışındakileri kümesteki tavuk gibi gören bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz. 3 Kuruşluk sapık düşüncelerle daha yaşamın ne olduğunu anlama noktasına bile gelmemiş çocukların hayatlarını karartıyor veya ellerinden alıyoruz. Başka ne diyeyim, ne denebilir ki !

Yanıtla05
TESLA:

ne günlere geldik insanlara ne oldu nasıl tuhaf bir ırk olduk böyle

Yanıtla04
Lak lak:

Senin gibi cahil insanlar ve sapkınlar her suçu islamiyete bağlıyor. Sizin göreviniz bu dünyada bu, senin gibiler öncedende vardı, hep olacak. Şeytanın kuklalarısınız. Müslüman olmayan bu suçları işlese o za an sana göre normal birşeymi olacak. Gayrimüslim yaparsa mübah Müslüman yaparsa suç.Tam sana uygun bir adalet. Hristiyanlıkta tecavüz, kötülük, hırsızlık yapmak iyi bir şey ozaman.Onlarda suç değilmi bunlar. İnsanları bölmeye din düşmanlığı yapmayı bırakın artık.

Yanıtla11
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title