Haberler

Yusuf Güney Arenapark'a Geliyor

Abone Ol

Yusuf Güney, 17 Aralık Cumartesi saat 15.00'da ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde konser veriyor.

Sanatçı konser sonrasında hayranlarının sorularını cevaplayıp imza dağıtacak

Aşk-ı Virane, Heder Oldum Aşkına, Unut Onu Kalbim gibi dillerden düşmeyen şarkıları seslendiren Türk pop müziğinin güçlü sesi Yusuf Güney, 17 Aralık Cumartesi saat 15.00'da ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hayranlarıyla buluşuyor. ArenaPark'ta mini bir konser verecek olan sanatçı, sonrasında da hayranlarının sorularını cevaplayıp kartpostal ve albümünü imzalayacak. Tüm Türkiye'nin bundan dört yıl önce, Rafet El Roman'la düet yaptığı, Aşk-ı Virane şarkısıyla tanıdığı Yusuf Güney'in ArenaPark buluşmasının büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Küçükçekmece'nin yaşam merkezi

Küçükçekmece Atakent'te bulunan ArenaPark, açılmasının üzerinde kısa bir süre geçmesine rağmen bulunduğu bölgenin alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi olmayı başardı. Ulusal ve uluslararası markaların ürünlerini satan 100 mağazanın bulunduğu ArenaPark, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin yer aldığı restoranlarıyla da fark yaratıyor. ArenaPark'ı hafta içi günde 20-25 bin, haftasonuysa 35 bin kişi ziyaret ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title