Haberler

Yusuf'un da Cesedi Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Sürmene de serinlemek için girdikleri denizde kaybolan 15 yaşındaki Yusuf Uzun'un da cesedi bulundu.

Trabzon'un Sürmene ilçesinde arkadaşı 16 yaşındaki Hasan Karateke ile serinlemek için girdikleri denizde kaybolan 15 yaşındaki Yusuf Uzun'un da cesedi bulundu. Hasan Karateke'nin cesedi dün yapılan aramaları sırasında bulunmuştu.

Olay dün saat 14.30 sıralarında, ilçenin Yeniay Beldesi Çamburnu Tersanesi mevkiinde meydana geldi. Birlikte denize giren Yusuf Uzun ve Hasan Karateke bir süre sonra gözden kayboldu. Çocukların kaybolduğunu farkeden çevredeki vatandaşlar, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekiplerin dalgalı denizde güçlükle yaptığı arama çalışmaları sonrasında boğulan Sürmene İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hasan Karateke'nin cesedi bulundu.

Dün gece ara verilen arama çalışmaları Sahil Güvenlik, Acil Durum ve Afet Müdürlüğü ve deniz polisi ekiplerinin katılımı ile bu sabah yeniden başlatıldı. Ekipler, denizde boğulan Sürmene Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Yusuf Uzun'un cesedini de bulu. Ceset, Sürmene Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. - Rmenetrabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Karateke Yusuf Uzun Sürmene Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title