Haberler

Zabıtadan Çevik Kuvvetli Denetim

Güncelleme:
Abone Ol

Bir Balıkçının, Zabıta Müdürü ile 3 Kişiyi Yaralamasının Ardından, Çevik Kuvvet Ekipleri Seyyar Balıkçı Avına Çıktı.

ZONGULDAK'ta, 31 yaşındaki Barış Lavas'ın, kardeşi ve bir arkadaşıyla birlikte sokakta balık satmasına izin vermediği gerekçesiyle Zabıta Müdürü Nejat Uludüz ile birlikte 4 kişiyi yaralamasının ardından, işportacı balıkçılara yönelik denetimler arttı. Zabıta ekipleri, gaz maskeli ve biber gazlı çevik kuvvet ekipleri eşliğinde kentte seyyar balıkçı avına çıktı.

Önceki gün akşam, Zabıta Müdürü Nejat Uludüz'ün ağabeyi Necmi Uludüz'ün sahibi olduğu Kozlu Beldesi'ndeki kafeyi basan Barış Lavas, kardeşi Mehmet Lavas ve arkadaşı Özkan Çilibaş ile birlikte, Nejat Uludüz, oğlu Nedim, ağabeyi Necmi Uludüz ve zabıta amiri Tekin Ateş'i silahla yaraladı. Olayın ardından kaçan 3 kişi, polis tarafından yakalandı. 3 kişi dün çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanırken, yaralıların hastanelerdeki tedavileri sürüyor.

Olayın ardından zabıta ekipleri, işportacı balıkçılara yönelik denetimlerini artırdı. Zabıta ekipleri, gaz maskeli ve biber gazlı çevik kuvvet ekipleri eşliğinde sokaklarda seyyar tezgahlarda balık satanları aradı. Şehir merkezindeki cadde ve sokakları tek tek gezen ekipler, Terakki Mahallesi'nde bir balıkçının balıklarına, seyyar arabasıyla birlikte el koydu. 4 kasa balık belediye garajına götürülürken, ekipler denetimlerini sürdürdü.

Bu arada, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk, Belediye Başkanı CHP'li İsmail Eşref'i makamında ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. İşsizliğin seyyar satıcıları arttırdığını belirten Koçal, hükümetin bu yönde tedbir alması gerektiğini kaydetti. Başkan Eşref ise, işportacılığa karşı denetimlerini sürdüreceklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title