Haberler

Zabıtalardan dayak yiyen dilenciden akılalmaz sözler: Altın bileziğimden vazgeçersem utanırım, ölümüne çıktım bu yola

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'da 3 gündür zabıtalara yakalandığını, dayak yediğini söyleyen dilenci, yaptığı işi akılalmaz sözlerle savundu. Dilenmekten değil çalışmaktan utanacağını söyleyen dilenci, "Bu sevdadan, meslekten, zanaatten bu altın bileziğimden vazgeçersem utanırım. Ben mezara kadar dilenciyim. Ölümüne çıktım bu yola." dedi.

Konya'da bir dilencinin sokak röportajında kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu. 3 gündür zabıtalara yakalandığını, dayak yediğini söyleyen dilenci, yaptığından utanmadığını açık açık belirtti.

"ZABITALARDAN DAYAK YEDİM AMA ÖNEMLİ DEĞİL"

Çalışmaktan utanacağını söyleyen adam, dilenmekten vazgeçmeyeceğini vurguladı. Dilenci, röportajda şu ifadeleri kullandı: "3 gündür zabıtalara yakalanıyorum. Beni tartakladılar. Parama el koydular. Kafam şişti ama önemli değil. Onlardan dayak yemek beni küçültmez. Sonuçta onlar benden güçlüler. Sayıca benden fazlalar.

"50 KİŞİNİN EMRİ ALTINA GİRERSEM UTANIRIM"

Ben aslında neden utanırım biliyor musun? Şurada servise binip organizede çalışırsam utanırım. 50 kişinin emri altına girersem utanırım.

"MEZARA KADAR DİLENCİYİM"

Bu sevdadan bu meslekten bu zanaatten bu altın bileziğimden vazgeçersem utanırım. Ben mezara kadar dilenciyim. Ölümüne çıktım bu yola."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Sözler Konya Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

Merxas:

mantıklı olanı yapıyor bu ülke malesef ancak bu mesleği kaldırır.

Yanıtla224453
Türkmen Beyi:

Karakteriniz tutuyor onun için normal karşılıyorsun, ülke mükke diye bıdı bıdı yapma.. Bizden fakir ülkelerde alın teriyle yaşayan yüzmilyonlarca insan var..

52218
Yusuf ODEMIS:

Herkes karakterine uygun iş yapar

378
Emre Gök:

Bunun gibiler yüzünden gerçekten ihtiyacı olana para vermiyorum bilemiyorum bunları yeryüzünden silecekler ki dilenci görünce merhamet duygumuz uyansın

Yanıtla17566
Vedat Tnc:

Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar. (Mustafa Kemal Atatürk)

Yanıtla53506
Musa Duz:

Ne güzel ve doğru bir söz!Atam çok büyük bir lidermiş.saygı ve sevgiyle anıyorum.

2991
Alkurt:

Vedat, harika bir yorum

1472
Tolga H:

dilencilerden nefret ederim. Çünkü para versemde vermesemde pişman oluyorum

Yanıtla14319
murat ılgaz:

Verme o zaman hacımm

00
Abdullah Atik:

Sevimsiz Şam şeytanı..

Yanıtla12307
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title