Haberler

Zap Suyuna Uçan Kamyonetteki 5 Kişinin Cesedi Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Dün, Hakkari'de Zap Suyu'na uçan kamyonetten kötü haber geldi. Kamyonetin içindeki 5 kişinin cesedine ulaşıldı.

Hakkari- Çukurca Karayolunun 15'inci kilometresinde bulunan Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında Zap Suyu'na dün uçan kamyonet ve içerisindeki 5 kişinin cesedine bugün sabah saatlerinde ulaşıldı.

ARAMA ÇALIŞMALARI SABAH YENİDEN BAŞLADI

Dün akşam havanın kararmasıyla son bulan arama kurtarma çalışmaları, sabah saatlerinden itibaren yeniden başladı. Van Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıçlar, Hakkari ve Van'dan gelen il afet ve acil durum müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, pikap, kazanın yaşandığı yerin yaklaşık 150 metre ilerisinde Zap Suyu'nda bulundu.

CESETLERİ ARACIN İÇİNDE BULUNDU

Vinç yardımıyla sudan çıkarılan araçta, sürücü Mecit Erçağ ile Hamit Aras, Kerim Duman, Ali ve eşi Fevziye Dayan'ın cesetlerine ulaşıldı.

Cenazeler, olay yerinde bekletilen ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

VİRAJI ALAMAMIŞ, ZAP SUYUNA UÇMUŞTU!

Taşbaşı Köyü'nden bir taziye için Hakkari'ye gelen ve içinde 5 kişinin bulunduğu kamyonet, dün sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi yüzünden virajı alamayarak Zap Suyu'na uçmuştu.

5 KİŞİ KAYBOLMUŞTU

Son yağışlarla birlikte debisi oldukça yüksek olan Zap Suyu'nda araç ve içerisinde bulunan aynı aileden Kerim, Hamit, H. Mecit Erçağ ile Ali Dayan ve adı öğrenilemeyen eşi kayıplara karışmıştı.

ARAMA ÇALIŞMALARI DÜNDEN BERİ SÜRÜYORDU

Yolda geçen bir kamyon şoförünün durumu fark etmesi üzerine, AFAD, 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekiplerine haber verilmişti. Kısa süre sonra kazayı öğrenen yakınları da olay yerine gelmişti. AFAD, Jandarma ekipleri ve vatandaşlar, Zap Suyu'nda kaybolan ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu aracı bulmak için arama çalışmalarını dünden beri sürdürüyordu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Van Emniyet Müdürlüğü Erdoğan Gürbüz Çukurca Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (102)

ddoorrttyyoollmobilWeb@haberler.com:

Kürtler özeleştiri yapsınlar niye sevilmiyorlar acaba diye

Yanıtla4110
JANA DILAmobilWeb@haberler.com:

ÖLÜM HABERLERİNDE OY DİLENEN ZAVALLILAR SİZ KENDİNİ ÖLÜMSÜZ MÜ SANIYORSUNUZ... KARDEŞLERİMİN ACILARINI PAYLAŞIYORUM... ÖLENLERE ALLAHTAN RAHMET, YAKINLARINA SABIR DİLİYORUM...

Yanıtla1335
TRmobilWeb@haberler.com:

Bunun neyi aci haber

Yanıtla389
acı:

Sacma sapan yorumlar yapmayin sonucta 5 can 5 insan.

Yanıtla2323
EfeMobil-IOS:

Allah ailesine SABIRLAR versin

Yanıtla735
ÜLKÜCÜ HAREKET:

ALLAH cc tahsilatlarını affetsin mekanları cennet olsun. . bir türk olarak kürt kardeşlerimizin acısını paylaşmak istedim cocugun aglaması içimi yaktı acının kimligi olmaz. . .

Yanıtla238
hakkarili:

arkadaşlar ben şahsen kurtarmak için diğer tüm hakkarililer gibi ordaydım 2 gün sonra dalgıç ekibi geldi bundan sonra kimse demesin eşitiz eşit değiliz barbar milleti olan bir ülkede yaşıyoruz

Yanıtla1228
gercek türk:

burda türk rumuzlu ve kürt rumuzlu olan bazı kolpalara sesleniyorum baska isim altında yorum yapınca gevşiyormusunuz . . çanakkale şehitlerimizi anma yıl dönümünde neden bi dogulu kürt gelipde kutlamadı bi anma töreni düzenledimi bu kürtler gelmişssiniz burda 5 tane kürt öldü diye zırvaladıkca zırvalıyorsunuz yok allah yok dinden yok kardeslikten sundan bundan bahseden kolpalar gevsekler siz önce kendi şehitlerinizi anın hangi bi kürt çıkıpda çanakkale şehitlerimizi andı gevsekler boş yere yorum yaparak kendınızı tatymın etmeyın yüce türk milleti zaten sevmiyor ve sevmeyecek türk demek şeref demek onur demek haysıyet demek gersi teferruattır. . . . . allah devamını getirsin inşallah. . . .

Yanıtla297
4949:

ALLAH RAHMET EYLESIN YAKINLARINA SABRE CELİL EYLESIN SUDAN BOGULAN ŞEHİTTIR

Yanıtla1520
Malatyalı Mobil-IOS:

Allah rahmet eylesin

Yanıtla627
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title