Haberler

Zeynep Arıkan Sertifika Verdi

Abone Ol

Zeynep Arıkan Kahramanmaraş Özel Güvenlik Derneği elemanlarına sertifika verdi.

2011 yılı teknik destek programı çerçevesinde hazırlanan öfke yönetimi ve kalabalıkla mücadele projesi kapsamında Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ile KOGDER'in ortaklaşa düzenlediği öfke kontrolü konulu eğitime katılan Kahramanmaraş Özel Güvenlikçiler Derneğinin kurum şefleri sertifikalarını aldı. Kahramanmaraş Özel Güvenlik Derneği Başkanı Mustafa Mengür ile birlikte eğitimlere katılan kurum şefleri başarılı geçen eğitimlerinin ardından sertifikalarını Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan'ın elinden aldılar.

Bu tür eğitimlerin önemine değinen Arıkan; "Güvenlikçilerin özverili çalışması, işini severek yapması, vatandaşlara sergiledikleri tavırlar ve kurumuna bağlılığı çok önemli. Nasıl doğru iletişim kurulur, vatandaşlara nasıl davranılabilir, en önemlisi herhangi bir olay anında nasıl müdahale edilebileceği hakkında doğru bilgi sahibi olmaları gerekir. Eğitim programlarının bu tür öğrenimler için gerekli olduğu kanısındayım." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kahramanmaraş Zeynep Arıkan Doğu Akdeniz Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title