Haberler

İstanbul'da esnaflar sokak ortasında çatıştı: 1 ölü

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesi Beştelsiz Mahallesi'nde sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekip sevk edildi. Çatışma anları ise çevredekilerin cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İstanbul Zeytinburnu'nda esnaf iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Bir kişinin yaşamını yitirdiği silahlı çatışma anı kameraya yansıdı.

Beştelsiz Mahallesi'nde aynı sokakta tekstil üzerine iş yerleri bulunan iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavga sırasında taraflar birbirlerine silahla ateş açtı.

İstanbul'da esnaflar sokak ortasında çatıştı: 1 ölü

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çatışmada K.T. isimli kişi vurularak yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırılan K.T, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul'da esnaflar sokak ortasında çatıştı: 1 ölü

Polis ekipleri, çevredeki bazı iş yerlerinin zarar görmesine ve sokaktaki vatandaşların büyük panik yaşamasına yol açan çatışmanın ardından bölgede güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Silahlı çatışmayla ilgili polisin başlattığı araştırma sürüyor. Öte yandan, çatışma cep telefonu kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, kavganın başlama anı, K.T'nin vurulması ve şüphelilerin iş yerine ateş açtığı anlar yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Cep Telefonu Zeytinburnu İstanbul Polis Olaylar Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

EFEMAK MAKİNA:

Zeytinburnu burasi doğaldır o kadar karışık insan topluluğu varki burda çok zor düzelmesi tabi bide ekonomik kriz herkesin sinirler tavan fakat insan hayatı bu kadar kolay olmamalı yazık insanlara

Yanıtla977
Murat Celik:

Ulan ekonomik krizle ne alakası var Haberi okumadan yorum yapıyorsun

4717
Birşey demedimki:

7 den 70 e herkesin belinde silah. Anlamadım gitti bu işi. Silah bakkalda satılıyor da benimmi haberim yok !!

022
Cafer KILIÇ:

Hergun cinayet hergun kaza Allah sonumuzu hayretsin

Yanıtla373
Salim:

ZEYTİNBURNU İSE ESNAFLAR KESİN MEMLEKETİ GUDERİDİR....

Yanıtla638
Zafer yılmaz :

hem esnaf hemde belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. haber içeriğinde yazılan kelime. sizin haberciliğiniz işte bu kadar. kısacası alacak verecek meselesi gene ekonomik kriz adı altında habercilik yapamayan bir zihniyet.şu anda esnaf ne kadar problemler yaşıyor birgun habercilik yapında milletde okusun.

Yanıtla925
Yahya Öksüz:

ALLAH AKLINI KULANMIYANI PISLIK ICINDE BIRAKIR .öyle olmus

Yanıtla214
Halkçı:

len beyazlıusa karşı taraf meşru olmayan müdafaa hakkını kullanmış geçmiş olsun

Yanıtla03
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Önce Esiyordu sonra indirdiler :)

Yanıtla03
simit bekleyen martı:

sıkıntı yok magandalar teker teker azalıyor.. her durumda silaha sarılanlar için müstehaktır..

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title