Haberler

AK Partili Zile Belediye Başkanı'na Saldırı

Güncelleme:
Abone Ol

Tokat'ın Zile İlçesi AK Partili Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, grup tarafından tehdit ve hakarete uğradı.

Tokat'ın Zile İlçesi AK Partili Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, belediyeye ait kültür evinde bir grup tarafından tehdit ve hakarete uğradı.

SÖZLÜ TACİZ VE HAKARET

Edinilen bilgiye göre, Tokat Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, belediyeye ait kültür evinde bir grup tarafından sözlü taciz ve hakarete uğradı.

TEHDİT ETTİLER

Zile Belediyesi'nde çalışan bazı personellerin görev yerlerinin değiştirildiği bahanesiyle kültür evini basan grup, Belediye Başkanı Vidinel'e tehdit ve hakarette bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan şahısların sorgusu devam ediyor.

"BU DEMOKRASİ AYIBIDIR"

Konuyla ilgili açıklama yapan Vidinel, "Bu bir demokrasi ayıbıdır. Bu, seçim yenilgisinin hazımsızlığıdır, halkın iradesine saygısızlıktır. Kimse zorbalıkla bir şey elde edemez" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Lütfi Vidinel Tokat Zile Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

OBJEKTİFbir_zeytin_tanesi_1988@hotmail.com:

TÜRKİYE AKP DÖNEMİNDE HEM İSLAMİ HEM DEMOKRASİ BAKIMINDAN EN BÜYÜK YARA ALINAN HÜKÜMET OLMUŞTUR.

Yanıtla1720
VATANSEVER111Ercan1557@hotmail.com:

akp işine gelirse polis görevini yaptı helal vatandaş polise yardım etti helal, Ama kendi çıkarlarına tes bir iş olursa demokrasi ayıbı insan hakları ayıbı halkın iradesine saygısızlık gibi kendilerini halktan sayarak haklı göstermek. Rüşvet yerler yakalayan polis suçlu, hile yaparlar gören suçlu, vatanı satarlar karşı çıkan vatan haini. bizim türk milletinin 30 koyun 5 çıkar peşinde asalak diğerlerine sesi çıkmayan 3 maymun

Yanıtla715
zilelizile@zile.com:

gözü yiyen varsa karşısına tek çıkıp ne görüşmek istiyorsa isteseydi. öyle çoluk çocuğu gaza getirip 25 30 kişi toplanıp belediye başkanı olmuş insanla görüşmeye gidilmez. görüşme yeri makam'dır. memleketimiz bunların (mhp) döneminde dibe vurdu. bu kendilerini eşkıya zanneden ülkücüyüm diye geçinen zavallılar erkek adamız diye gezip tek başlarına kimsenin tavuğuna kış diyemez. çoluk çocuk bunların gazına gelir ancak. vatan millet sakarya ayağına... oyy memleketim oyy...

Yanıtla39
kamyoncukayzerceline@windowslive.com:

yolu doğru olanın yükü agır olur. yapılan bu olayı kınıyorum

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title