Haberler

Zincirleme Kazaya Yarış Motorları da Karıştı: 10 Yaralı

Abone Ol

Emniyet Şeridinin Olmaması Az Kalsın Faziaya Yol Açıyordu

Bahçelievler D-100 karayolunda otomobili ile ilerleyen Serkan Uçar, lastiği patladığı için emniyet şeridi bulunmayan yolda sağa yanaştı. Hızla gelen başka bir otomobil, Uçar'ın otomobiline arkadan çarptı. Bu sırada yoldan geçen iki yarış motosikleti kazaya karıştı. Zincirleme kaza da 10 kişi yaralandı.

İncirli mevkiinde, saat 01.30 sıralarında iddiaya göre, Serkan Uçar'ın kullandığı 34 AUD 95 plakalı otomobilin lastiği patladı. Uçar, otomobilinin lastiğini değiştirmek üzere, emniyet şeridi bulunmayan yolda, sağa yanaştı. Bu sırada hızla gelen Erçin Yolcu'nun kullandığı 34 TH 7303 plakalı otomobil, Uçar'ın otomobiline arkadan çarptı. Erçin Yolcu'nun otomobili, çarpanın etkisiyle sol şeride savruldu. Yoldan geçen 34 LM 404 ve 06 DA 5314 plakalı motosikletler de Yolcu'nun otomobiline çarptı. Kaza sonrası D-100 Karayolu savaş alanına döndü. Serkan Uçar'ın otomobilindeki 6 kişiden 4'ü sıkıştı. Olay yerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sıkışan yaralılar itfaiye tarafından kurtarılarak hastanelere kaldırıldı. Serkan Uçar'ın otomobilindeki 6 arkadaşın halı saha maçından döndüğü öğrenildi. Serkan Uçar ve otomobilindeki, Enes Günaydın, Murat Doğan, ümit Gündüz, Orhan Bayraktar ve Aykan Yıldız, diğer otomobilin sürücüsü Erçin Yolcu, motosikletlerde bulunan Emre Yaman, çetin Tolga Marakaçoğlu ile Ali Uzunboylu yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle kapanan yol, otomobillerin ve motosikletlerin kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Ozan URAL - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title