Haberler

Zonguldak Haberal'ın Kitabı Ücretsiz Dağıtılıyor

Abone Ol

Ramazan Bayramı'nı seçim bölgesi Zonguldak'ta geçiren Prof.Dr.Mehmet Haberal'ın Silivri Cezaevi'nde kaleme aldığı ve cezaevi yaşamı ile koşullarını anlattığı 110 sayfadan oluşan kitabı, parti tarafından halka ücretsiz...

Ramazan Bayramı'nı seçim bölgesi Zonguldak'ta geçiren Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın Silivri Cezaevi'nde kaleme aldığı ve cezaevi yaşamı ile koşullarını anlattığı 110 sayfadan oluşan kitabı, parti tarafından halka ücretsiz dağıtılıyor. Prof. Dr. Haberal'ın, bayram boyunca ilçe ve beldelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde isteyenlere verilen kitabın dağıtımı, Gazipaşa Caddesi'ndeki parti binası önünde kurulan stantta sürüyor. Bugün, Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın kardeşi Osman Haberal da stantta görevlilerle birlikte yer alarak ağabeyinin kitabını dağıttı.

CHP İl Başkanı Halil Furat, Prof. Dr. Haberal'ın Silivri Cezaevi'nde yaşadıklarını anlattığı kitabı Zonguldak halkının dikkatine sunmak istediklerini söyledi. Furat, şimdiye kadar yaklaşık 300 kitabın isteyenlere verildiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title