Haberler

Eylül'ü Katleden Cani ile İlgili Kan Donduran Detay: Daha Önce de Köpeğe Tecavüz Etmiş!

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da günlerce aranan Minik Eylül, bir cani tarafından vahşice öldürülüp gömülmüştü. Cinsel istismarın olup olmadığı henüz kesinleşmezken katilin daha önce köpeğe tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Zonguldak Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi üyesi hakim Huriye Gülen, Ankara'da öldürülen Eylül Yağlıkara olayıyla ilgili, "Gerçekten çok kötü durum Eylül kızımızın başına gelen. Adam daha önce de köpeğe tecavüz etmiş düşünün" dedi.

AĞIR CEZA HAKİMİ AÇIKLADI

Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi üyesi olan Gülen, Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolduktan bir hafta sonra cesedi bulunan Eylül Yağlıkara olayına çok üzüldüğünü söyledi. Hakim Gülen her canın önemli olduğunun çocuklara öğretilmesi gerektiğini belirterek, şöyle dedi:

"KATİL DAHA ÖNCE KÖPEĞE TECAVÜZ ETMİŞ"

"Gerçekten çok kötü durum Eylül kızımızın başına gelen. Adam daha önce de köpeğe tecavüz etmiş düşünün. Önce hayvandan başlıyorlar sonra insana yöneliyorlar. Bu kadar ahlaksızlar. Her canın önemli olduğu çocuklara öğretilmiş olsa bu sancılar yaşanmaz. Her canlı, bitkiler, insanlar, hayvanlar birini diğerinden üstün kılmayacaksın. Biri diğerine hizmet ediyor. Doğal dengeyi sağlamak için herkes elinden geleni yapmalı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Ankara Eylül 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

KOÇANALI:

İşte ınsanlar bu yuzden adalete guvenmıyor;cani adam bağra bağra ben ileri derece sapığım demiş ama kanunlardaki boşluklar bu cani sapığı serbest bırakmış sadece para cezası kesıldıgını bılıyormusunuz?ÖDÜL gibi ceza. . . olan minik yavru eylüle oldu, bu kanun maddelerını yazanlarda sapık pislik kadar suçlu benım gozumde, nedemk ya köpeğe tecavuz etmıs parasını vermıs cıkmış böyle bırsey olamaz. . .

Yanıtla121
BİNGÖLLÜ:

Kimyasal hadım değil çözüm, devlet bu suçu işleyenin kafasını kesecek ki hak yerini bulsun.

Yanıtla119
VİCDAN:

Bedelli askerlik kadar önemli değil mi bu konu milletvekililer toplasın mecliste bir karar çıksın artık yeter idam gelsin

Yanıtla115
esra:

idam istiyoruz

Yanıtla112
G GEZ:

HAPİS CEZASI VERİP ÖDÜLLENDİRMEYİN BU YARATIKLARI BİR AN İÇİN KENDİ ÇOCUĞUNUZUN YERİNE KOYUN ARTIK İDAM İSTİYORUZ İDAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Yanıtla013
vatandaş:

Ağır Ceza Mahkemesi üyesi hakim Huriye Gülen:Çok kötü durum Eylül kızımızın başına gelen. Adam daha önce de köpeğe tecavüz etmiş düşünün'' dedi. İyi güzelde hanımefendi O soysuz katili servest bırakan senin meslektaşların değilmi? Her kim ise Onun cezası ne olacak? Ahiret''te sizin değil Allah''ın kanunları uygulanacak ve en çok siz cezasını çekeceksiniz. Birde AF istiyor bazı siyasiler. Bu katilleri serbest bırakanların Allah belasını versin. O Mahkeme heyeti bu katili tutuklasaydı Elif yaşıyordu

Yanıtla013
MAHKUM YAKINI:

Neden anlamamak için çaba harcıyorsunuz tecavüz, terör hariç diye belirtiliyor :((

14
KOÇANALI:

MAHKUM YAKININA SESLENIYORUM:Sanırım bir yakınınız esınız yada çocugnz işlediği suçtan ötürü şuan hapıshanede, memlekette ınsanları kahreden sadece teror ve tecavuz sucluları degılkı, uyusturucu satıcıları serbest kaldıgı an tekrar aynı işi yapıcaklar, hırsızlar gaspçılar yanı herkez yıne bıldıgı ısı yapıcak, yeni ocaklar sönecek aileler dagılacak, bakın bu soysuz sapık katıl daha once bır kopege tecavuz etmıs caydırıcı bır ceza almadıgı ıcın mınık eylul suan aramızda yok sızde bunu anlayın. .

00
Yetmez Mi:

Bu haberleri her gün önümüze koymayın,ülkenin milyon tane sorunu var.Başka şekilde ölenler de çok,onları konuşan yok ama

Yanıtla93
Mehmet Emin DEMİR:

Yetmez mi, senin aklın başında mı? Yürekleri dağlayan, vicdanı öldüren bu olaydan daha önemli ne var?

33
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title