Haberler

Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Caner'den Ziyaret

Abone Ol

Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Genel Maden İşçileri Sendikasını (GMİS) ziyaret etti.

Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Genel Maden İşçileri Sendikasını (GMİS) ziyaret etti.

Caner, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Hakkı Arslan, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ ve GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ile görüştü.

Süleyman Caner, ziyarette yaptığı konuşmada, GMİS'in Zonguldak Kömürspor'a verdiği destek ve sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.

"Birlik, dayanışma ve yardımlaşma içinde Zonguldak Kömürspor'u daha iyi yerlere taşıyabilmenin mücadelesini veriyoruz." diyen Caner, "Kömür ile var olmuş bir kent olan Zonguldak'ta maden işçileri ve Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ne kadar güçlü olursa esnafından sporcusuna, kurumlarından kuruluşlarına kadar herkes o kadar güçlü olur. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın da destek ve katkısını bekliyoruz." dedi.

GMİS yöneticileri de Caner'in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, imkanlar dahilinde kentin takımına destek sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Kömürspor Kulübü İsa Mutlu Karataş Uludağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title