Haberler

Şüpheli Evden Çıkan 3 Kişi, Fuhuş Rezaletini Ortaya Çıkardı

Güncelleme:
Abone Ol

Zonguldak'ta bir adreste fuhuş yapıldığı ihbarını alan ekipler, evden çıkan 3 kişiyi takibe aldı. Yapılan incelemenin ardından düzenlenen baskında, 2'si kadın 3 şüpheli gözaltına alındı.

Zonguldak'ta bir ikamette fuhuş yapıldığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından ev takibe alındı. İkamette iki kadının para karşılığında fuhuş yaptığı bilgisi alınarak adrese baskın düzenlendi. Gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda 2'si kadın 3 şüpheli gözaltına alındı.

EKİPLER FUHUŞ ŞÜPHESİ ÜZERİNE EVİ TAKİBE ALDI

Kent merkezinde fuhuşla mücadele çalışmaları kapsamında İncivez Mahallesi ve çevresinde yapılan araştırmalarda İncivez Mahallesi Üniversite Caddesi'nde bulunan bir ikamette fuhuş yapıldığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından ev takibe alındı.

ADRESE BASKIN YAPILDI

Adresten çıkan H.K. (26), Ç.P. (37) ve A.A.K. (20) incelendi. İkamette iki kadının para karşılığında fuhuş yaptığı bilgisi alınarak adrese baskın düzenlendi.

FUHUŞ YAPAN VE ARACILIK EDEN 3 KİŞİ YAKALANDI

İkamette para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen F.M.(28) ile B.T.(26) isimli kadınlar yakalandı. Fuhuşa aracılık ettiği iddia edilen Ö.B.(39) ise farklı bir adreste yakalanarak gözaltına alındı. Ö.B.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

YORUM:

ülke ne hale geldi para için neler yapıyorlar ülkeyi yönetenler yazıklar olsun

Yanıtla6355
cevoli:

sanki bu işler yeni başlamış gibi yazmışsın. bu dünyanın en eski mesleği.

03
artvinli:

bütün gelişmiş ülkelerde hepsinde var mal yorumcu. . bunlara 5 bin tl maaş ver yine çalışmazlar. gidiyor kolay yoldan 1 günde 1000 tl kazanmak varken çalışırlarmı bu beygirler

01
nurettın:

yoneten ne etsın ınsanlar kolayı seçıyor

Yanıtla3914
mehmet yıldırım:

ailen waliden kızın bacında o yla düşsün inşallah allahın izniyle. . .

3413
Bir Ülkücü:

Böyle Bir Karım Olsun Bir Milyon Borcum Olsun.

Yanıtla395
artvinli:

demekki çok geniş bir miden var çöp bidonu gibi, galiba

121
mert:

geyik alismis

010
KARADENİZLİ ÜLKÜCÜ:

RUMUZUNU DEĞİŞTİR. ÇILDIRTMA BENİ DİNGİL

01
cemil:

Bişey olmaaz kabahatlar kanununa göre 250 TL keser bırakırlar. Namusuyla yaşayan vatandaş olsaydı işleri bitmişti 15 yıl hapis

Yanıtla240
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title