Haberler

Zonguldak'ta Gaziler Günü Töreninde Yağmur Engeli

Güncelleme:
Abone Ol

Zonguldak'ta gerçekleşen Gaziler Günü töreni, etkili olan sağanak nedeniyle iptal edilen yürüyüşle birlikte yapıldı. Törende, gazilerin ıslanmaması için korumalar ve görevliler tarafından şemsiye tutuldu.

ZONGULDAK'ta etkili olan sağanak nedeniyle Gaziler Günü kapsamında Valilik binasında düzenlenen törende, bayrağı selamlayan ve çelenk taşıyan gazilere, korumalar ve görevliler tarafından şemsiye tutuldu.

Sabah saatlerinde Gaziler Günü için düzenlenecek olan yürüyüş yağmur nedeniyle iptal edildi. Valilik önünde yapılan törende öğrenciler ve katılımcılar, yağmur gelmeyen alanda konumlandı. Çelenk sunma ve bayrağın göndere çekilmesinde görevli gazilerin ıslanmaması için ise korumalar ve görevliler tarafından şemsiye tutuldu. Tören, çelenk sunumunun ardından okunan İstiklal Marşı ve saygı duruşu sonrası sona erdi.

Haber-Kamera: Ali Sencer ARSLAN/ZONGULDAK,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Etkinlikler Hava Durumu Zonguldak 3-sayfa Güncel Yaşam Tören Etkinlikler Hava Durumu Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title