Haberler

Zonguldak'ta Sağanak Yağış Sebebiyle Gaziler Günü Töreni Etkilendi

Güncelleme:
Abone Ol

Zonguldak'ta etkili olan sağanak yağış, yollarda su birikintilerine ve çamur akıntılarına yol açarak sürücülere zorluk çıkardı. Gaziler Günü kapsamında düzenlenen yürüyüş yağmur nedeniyle iptal edilirken, törende gazilere şemsiye tutuldu.

ZONGULDAK'ta etkili olan sağanak nedeniyle su birikintileri oluşurken, sürücüler yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Gaziler Günü kapsamında Valilik binasında düzenlenen törende, bayrağı selamlayan ve çelenk taşıyan gazilere, korumalar ve görevliler tarafından şemsiye tutuldu.

Kentte sabah saatlerinde etkili olan sağanağın ardından bazı sokaklarda su birikintileri oluştu. Yayalar ıslanırken sürücüler ise su birikintilerini aşmakta güçlük çekti. Bazı yollarda çamur renginde su akıntıları oluştu.

Sabah saatlerinde Gaziler Günü için düzenlenecek olan yürüyüş, yağmur nedeniyle iptal edildi. Valilik önünde yapılan törende öğrenciler ve katılımcılar, yağmur gelmeyen alanda konumlandı. Çelenk sunma ve bayrağın göndere çekilmesinde görevli gazilerin ıslanmaması için ise korumalar ve görevliler tarafından şemsiye tutuldu. Tören, çelenk sunumunun ardından okunan İstiklal Marşı ve saygı duruşu sonrası sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Etkinlikler Hava Durumu Zonguldak Politika Güncel Yaşam Tören Etkinlikler Hava Durumu Yerel Haberler Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title