Haberler

2 Ocak yükseleni nedir? 2 Ocak yükselen burcu

Güncelleme:
Abone Ol

2 Ocak yükseleni nedir merak ediliyor. 2 Ocak'ta doğanların yükseleni doğum saatine göre değişiklik göstermektedir. 2 Ocak burcu yükseleni, güneş burcundan farklı olabilir. Peki, 2 Ocak yükseleni nedir? İşte, 2 Ocak yükselen burcu hesaplama...

2 Ocak yükseleni! 2 Ocak'ta doğanların yükseleni doğum saatine göre değişiklik göstermektedir. 2 Ocak burcu yükseleni, güneş burcundan farklı olabilir. Peki, 2 Ocak yükseleni nedir? İşte, 2 Ocak yükselen burcu hesaplama yöntemi...

2 OCAK YÜKSELENİ NEDİR?

2 Ocak'ta doğanlar Oğlak burcu mensubudur. Oğlak burcu, çalışkan, disiplinli ve sorumluluk sahibi yapısıyla bilinir. Toprak elementine ait olan Oğlak, gerçekçi ve ayakları yere basan bir karakter sergiler. Hedeflerine ulaşmak için büyük bir kararlılık gösterir ve sabırla ilerler. Çevresinde güvenilir biri olarak tanınır.

Yükselen burcunuzu belirlemek için doğum saatiniz oldukça önemlidir. Yükselen burç, kişinin dış dünyaya nasıl göründüğünü ve kendini nasıl ifade ettiğini gösterir. 2 Ocak'ta sabahın erken saatlerinde doğan bir Oğlak burcu insanı, Yükselen Yay burcuna sahip olabilirken, öğleye doğru doğanlar Yükselen Oğlak olabilir.

Yükselen burç, Oğlak burcu kişiliğine farklı bir hava katar. Eğer Yükselen Yay ise, Oğlak'ın ciddi yapısına biraz daha esneklik ve neşe getirir. Ancak Yükselen Oğlak ise, kişilik daha disiplinli, hedef odaklı ve mesafeli olabilir.

2 OCAK YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

Kişinin doğduğu yerin coğrafi koordinatları ve doğum tarihi ile saati önemlidir. Bu sayede gökyüzündeki yıldızların haritası oluşturulur. Bu haritadan yola çıkılarak ufuk çizgisinden yükselen burç bulunur ve hesaplama işlemi yapılır.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Gündem Astroloji Yaşam Güneş Gündem Astroloji Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title