Haberler

20 Eylül İstanbul cuma namazı saat kaçta kılınacak? İstanbul'da cuma namazı saati!

Güncelleme:
Abone Ol

20 Eylül İstanbul cuma namazı saat kaçta okunuyor, namaz ne zaman kılınacak? İstanbul'da cuma namazı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Müslümanlar için özel bir gün olarak kabul edilir ve Cuma namazının kılınışı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 20 Eylül Cuma namazı saat kaçta okunacak, namaz ne zaman başlayacak?

İstanbul'da cuma namazı saat kaçta okunuyor? 20 Eylül İstanbul cuma namazı saat kaçta kılınacak? Cuma namazının ne kadar sürdüğü vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cuma namazı ne kadar sürer, kaç dakika? İslam dininde haftanın en önemli günlerinden biri olan Cuma günü kılınan namazın süresi hakkında detaylar haberimizde…

20 EYLÜL İSTANBUL CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA?

20 Eylül cuma İstanbul Cuma namazı saati 13:05'dir.

CUMA NAMAZI NE KADAR SÜRER?

Cuma namazının süresi sabit olmamakla birlikte genellikle 45 dakika ile 1 saat arasında sürmektedir. Namazın süresi, kişinin kıldığı ek namazlar (örneğin zühr-ü ahir) ve cami imamının uygulamalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

20 Eylül İstanbul cuma namazı saat kaçta kılınacak? İstanbul'da cuma namazı saatİ!

Betül Cirit
Haberler.com - Gündem

Gündem İstanbul Yaşam Eylül Dini Dini Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title