Haberler

AAG ve FAA ne demek?

Güncelleme:
Abone Ol

AAG ve FAA açılımı, ne demek merak ediliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray futbol taraftarlarının tezahürat olarak kullandığı AAG ve FAA nedir, anlamı iki ezeli rakibin taraftarlarınca sosyal medyada paylaşılmasının ardından merak ediliyor. Peki, AAG ne demek? FAA ne demek? İşte FAA ve AAG nedir, yanıtı...

AAG ve FAA ne demek? Fenerbahçe ve Galatasaray futbol taraftarlarının tezahürat olarak kullandığı AAG ve FAA nedir, anlamı iki ezeli rakibin taraftarlarınca sosyal medyada paylaşılmasının ardından merak ediliyor. Peki, AAG ne demek? FAA ne demek? İşte FAA ve AAG nedir, yanıtı yazımızda!

AAG NE DEMEK?

AAG, Fenerbahçeli taraftarlar tarafından kullanılan sinkaflı küfür içeren bir tezahüratın kısaltmasıdır. Açılımı A** A** Galatasaray şeklindedir.

FAA NE DEMEK?

FAA ise, Galatasaraylı taraftarların kullandığı yine sinkaflı küfür içeren bir tezahüratın kısaltmasıdır. Açılımı Fenerbahçe A** A** şeklindedir.

AAG ve FAA ne demek?

SİNKAFLI KÜFÜR NE DEMEK?

"Sinkaflı küfür" ya da "sikaflı küfür," Türkçede kaba ve argo bir ifade biçimidir. Bu tür küfürler genellikle cinsel içerikli hakaretler veya aşağılama amacıyla kullanılan sözlerden oluşur. Toplum içinde ve iletişimde oldukça rahatsız edici kabul edilir ve genellikle saygısızlık olarak algılanır.

AAG ve FAA ne demek?

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Galatasaray Galatasaray Gündem Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Futbol Spor Futbol Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title