Haberler

Amerika seçimleri ne zaman? ABD başkanlık seçimi hangi tarihte 2024?

Abone Ol

ABD seçim tarihi ne zaman? ABD başkanlık seçimi ne zaman 2024? ABD seçimleri hangi tarihte yapılacak? Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Bu başkanlık seçimi ile Amerika'nın 60. başkanı seçilecek. Peki ABD seçimleri tarihleri belli mi? ABD başkanlık seçimlerine ne kadar kaldı?

Amerika seçimleri ne zaman? ABD başkanlık seçimleri ne zaman 2024? ABD seçim tarihi ne zaman? ABD seçimleri hangi tarihte yapılacak? Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesi ve yardımcısı Kamala Harris'i destekleyeceğini açıklamasıyla, seçimlerde Trump ve Harris yarışacak. 2024 ABD Başkanlık seçimi ile ilgili merak edilen tüm soruların cevabı haberimizde…

ABD BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?

ABD'de 60. başkanlık seçimleri, 5 Kasım 2024'te gerçekleşecek. Halk, Demokrat Parti adayı Kamala Harris ile Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump arasında seçim yapacak.

18 yaş ve üzeri tüm ABD vatandaşları başkanlık seçimlerinde oy kullanma hakkına sahiptir.

ABD başkanlık seçimi ne zaman 2024? ABD seçim tarihi ne zaman? İşte ABD seçim tarihleri!

Betül Cirit
Haberler.com - Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Amerika Birleşik Devletleri Amerika Birleşik Devletleri ABD seçim sonuçları Kamala Harris Donald Trump Gündem Ben Carson Joe Biden Politika Seçim Dünya Gündem Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title