Haberler

Adana Altın Koza Film Festivali ne zaman 2024? Altın Koza Film Festivali jüri üyeleri kim oldu?

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da 31. kez düzenlenecek olan Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin ne zaman yapılacağı ve jüri üyelerinin kim olacağı büyük bir merakla bekleniyor. Türkiye'nin Adana şehrinde her yıl düzenlenen bu prestijli film festivali, yerli ve yabancı birçok sinema sever tarafından takip ediliyor. Peki, Adana Altın Koza Film Festivali ne zaman 2024? Altın Koza Film Festivali jüri üyeleri kim oldu?

Adana Altın Koza Film Festivali ne zaman 2024? Adana'da bu yıl 31. kez düzenlenecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali ne zaman ve jüri üyeleri kimler olacağı merak ediliyor. Adana Altın Koza Film Festivali, her yıl Türkiye'nin Adana şehrinde düzenlenen uluslararası film festivalidir. Adana Altın Koza Film Festivali ne zaman 2024? Altın Koza Film Festivali jüri üyeleri kimler? Detaylar haberimizdedir...

ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ NE ZAMAN 2024?

Festivalin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, 23-29 Eylül'de gerçekleştirilecek Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın jüri başkanlığını yönetmen Ceylan üstlenecek.

Adana Altın Koza Film Festivali ne zaman 2024? Altın Koza Film Festivali jüri üyeleri kim oldu?

ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ JÜRİ ÜYESİ KİM?

Adana'da düzenlenecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın jüri başkanı olarak Nuri Bilge Ceylan seçildi. Festivalde bu yılki Onur Ödülleri ise Demet Akbağ ve Uğur Polat'a verilecek.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Nuri Bilge Ceylan Adana Altın Koza Adana Altın Koza Film Festivali Kültür Sanat Gündem Türkiye Sinema Eğitim Adana Koza Gündem Eğitim Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title