Haberler

Afrika kıtasının kuzeybatısında, Fas, Cezayir ve Tunus'tan geçen dağ sırasının adı nedir? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki sorusunun cevabı ne?

Güncelleme:
Abone Ol

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan bir coğrafya sorusu gündeme geldi. Soru, Afrika kıtasının kuzeybatısında, Fas, Cezayir ve Tunus'tan geçen dağ sırasının adı nedir? Sorusunun cevabı merak ediliyor. Bu soru, izleyiciler arasında merak uyandırdı ve birçok kişi doğru cevabı araştırmaya başladı.

im Milyoner Olmak İster yarışmasındaki "Afrika kıtasının kuzeybatısında, Fas, Cezayir ve Tunus'tan geçen dağ sırasının adı nedir?" sorusunun cevabı merak ediliyor. İzleyiciler, 1 Eylül Pazar akşamı yayınlanan programda sorulan bu sorunun cevabını araştırıyor. Peki, Afrika kıtasının kuzeybatısında, Fas, Cezayir ve Tunus'tan geçen dağ sırasının adı nedir? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki sorusunun cevabı ne?

FAS, CEZAYİR VE TUNUS'TAN GEÇEN DAĞ SIRASININ ADI NEDİR?

Atlas Dağları, Afrika kıtasının kuzeybatısında, Fas, Cezayir ve Tunus ülkelerinden geçen büyük bir dağ sırasıdır. Uzunluğu 2400 kilometre civarındadır.

Afrika kıtasının kuzeybatısında, Fas, Cezayir ve Tunus'tan geçen dağ sırasının adı nedir? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki sorusunun cevabı ne?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kenan İmirzalıoğlu Gündem Televizyon Cezayir 3-sayfa Eğitim Afrika Tunus Fas Atv Televizyon 3.Sayfa Gündem Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title