Haberler

Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında, nereli? Ala Tokel hayatı ve kariyeri...

Abone Ol

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken bir isim olan Ala Tokel kimdir? Hazırladığı Youtube videoylarıyla adını geniş kitlelere duyuran Ala Tokel, sosyal medyada kısa sürede popüler hale gelen bir isimdir. Tarzını yansıttığı Instagram hesabında da yarım milyonu aşkın takipçiye ulaşan Tokel, pek çok ünlü isimle de yakın arkadaştır. Ala Tokel kaç yaşında, nereli?

Ala Tokel kimdir, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Youtube'da yayınladığı makyaj tüyoları videoları ve vloglarıyla dikkat çeken Ala Tokel kaç yaşında, nereli? 2018 yılının sonlarından itibaren adını sıkça duyduğumuz ve gittikçe ünlenen Youtuber Ala Tokel kendine ait bir makyaj stüdyosu olan vlogları ve makyaj konusundaki hakimiyeti ile oldukça sevilen birisidir.

ALA TOKEL KİMDİR?

3 Aralık 1994 tarihi doğumlu güzel youtuber 2021 yılı itibari ile 27 yaşındadır. Ala Tokel'in annesi İranlı, babası ise İstanbul doğumludur. Kız kardeşi, annesi ve kendisinin isimleri Farsça'dan gelmektedir. Kız kardeşinin ismi Tara'dır ve isminin anlamı gökteki en yüksek yıldızdır. Kendisinin ismi olan Ala, güzel demektir. Annesinin ismi Menije ise anlam olarak senede bir kez açan siyah lale demektir. İlköğretimi Doğa Koleji'nde tamamlanmıştır. Lise eğitimini ise Erenköy Kız Lisesi'nde bitirmiştir. Ala Tokel, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya lisans bölümünden mezun olmuştur.

ALA TOKEL KARİYERİ

Ala Tokel, Ala MakeUp Studio'nun sahibidir.

Tokel, Hürriyet'e verdiği röportajda sona eren evliliğiyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı; Ben biraz tabuları yıkıp çok farklı bir evlilik yaptım galiba kendi açımdan. Benim için her şey evliyken olağanüstüydü. Genel olarak her şey mükemmeldi. Kendisi, ailesi, o zaman yaşadığım hayat… Ama biraz erkendi bizim için bence. Ben 21-22 yaşındaydım zaten. O zaman gece dışarı çıkmaya yeni başlamışım. Ne evliliğimden ne boşanmamdan pişman olmadım. Evlenirken de çok nettim, boşanırken de çok nettim. İyi ki böyle bir şey yaşamışım."

ALA TOKEL INSTAGRAM HESABI

Ala Tokel Instagram hesabı:'alatokell'dir. 602 bin takipçisi vardır.

Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında, nereli? Intagrammer ve Vlogger Ala Tokel hayatı

Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında, nereli? Intagrammer ve Vlogger Ala Tokel hayatı

Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında, nereli? Intagrammer ve Vlogger Ala Tokel hayatı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sosyal Medya Instagram Ala Tokel YouTube Medya Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title