Haberler

Antalya Kepez üstü teleferik yapılacak mı? Belediye Başkanı Mesut Kocagöz projeyi iptal mi etti?

Güncelleme:
Abone Ol

Kepez üstü teleferik projesi iptal mi edildi? Kepez üstü teleferik yapılacak mı? Belediye Başkanı Mesut Kocagöz projeyi durdurdu mu? Antalya'da yaşanan teleferik kazası sonucu 57 gün tutuklu kalan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki Kepez üstü teleferik projesi devam edecek mi?

Kepez üstü teleferik projesi yapılacak mı? Kepez üstü teleferik projesi iptal mi edildi? Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz projeyi iptal mi etti? Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan'da meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazası sonucu seçim vaatleri arasında yer alan Kepez üstü teleferik projesi hakkında konuşan Kepez belediye Başkanı Mesut Kocagöz proje ile ilgili konuştu. İşte Kepez üstü teleferik projesi hakkında detaylar…

KEPEZ ÜSTÜ TELEFERİK PROJESİ İPTAL Mİ?

Antalya'daki teleferik kazası nedeniyle 57 gün tutuklu kalan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, adaylık sürecinde Kepez üstü için teleferik projesi vaadi olduğunu, bu projeyi yaşanan kaza ve cezaevi sürecinden sonra iptal ettiğini açıkladı. Kocagöz, "Teleferiğin 'T'sini ağzıma almak istemem. O teleferik kazası da aslında sistem hatası değil, operatör hatası. Yüzlerce kez durdu orası, çünkü ani hava değişikliğine duyarlı bir yer teleferik. Meteoroloji bize bilgi verir, fırtına çıkacak, ne yapacaksınız? Millet havada, durdurursunuz. Oranın kurtarma motoru ile tahliye edersiniz, manuel. Bu kadar basit aslında. Bu arkadaşımız ikinci kez bastı ya, çalıştırmasaydı kaza olmayacaktı" diye konuştu.

Antalya Kepez üstü teleferik yapılacak mı? Belediye Başkanı Mesut Kocagöz projeyi iptal mi etti?

Betül Cirit
Haberler.com - Gündem

Mesut Kocagöz Mesut Kocagöz Gündem Konyaaltı Antalya Turizm Kepez Yerel Yaşam Kemer Kaza Antalya Turizm Gündem Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title