Haberler

Arka Sokaklar yeni bölüm yok mu, neden yok? 5 Temmuz Cuma Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme:
Abone Ol

Başladığı günden itibaren fenomenleşen efsane dizi Arka Sokaklar geri döndü. Arka Sokaklar kendi gününde, kendi saatinde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Arka Sokaklar yeni bölüm yok mu, neden yok? 5 Temmuz Cuma Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, 18'inci sezona başladı. Sevilen dizi 5 Temmuz Cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyordu. Arka Sokaklar yeni bölüm yok mu, neden yok? 5 Temmuz Cuma Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hüsnü öldü mü?

Rıza Baba ve ekibin elinden kaçmayı başaran Tefo, altınların ve paraların geride kaldığını öğrenince küplere biner ve adamlarına parasını geri istediğini söyler. Tefo'nun adamları ekibe pusu kurarak paraları alır. Ancak para eksiktir. Hüsnü, Tefo'nun izini sürer ve silahı ona doğrultur. Ancak Tefo'nun adamı Hüsnü'yü vurur. Peki, Hüsnü öldü mü?

ARKA SOKAKLAR NEDEN YOK?

Bu akşam Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam ekrana gelmiyor.

Arka Sokaklar'ın yeni bölümü bayram arası nedeni ile ekrana gelmedi. Dizinin yeni bölümü 28 Haziran cuma akşamı ekrana gelecek.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Arka Sokaklar Arka Sokaklar Gündem Televizyon 21 Haziran Magazin Yaşam Dizi Televizyon Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title