Haberler

Aydemir Akbaş'ın sağlık durumu ne, hastalığı nedir? Aydemir Akbaş ne kanseri, son durumu nasıl?

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş neden hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu nasıl olduğu merak ediliyor. Uzun süredir kanserle mücadele eden Aydemir Akbaş'ın hastalığı nedir ve ne kanseri olduğu sevenleri tarafından araştırılıyor. Peki, Aydemir Akbaş sağlık durumu ne, hastalığı nedir?

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, evinde baygın bulunması sonucu hastaneye kaldırıldı. Aydemir Akbaş'ın hastalığı nedir ve sağlık durumu nasıl olduğu gündeme geliyor. Aydemir Akbaş ne kanseri, son durumu nasıl? Detaylar haberimizdedir…

AYDEMİR AKBAŞ'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

88 yaşındaki oyuncu, dün evinde baygın bir şekilde bulunarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Hemen yoğun bakıma alınan Aydemir Akbaş için yakın dostu İbrahim Tatlıses dua istemişti. 2. Sayfa'da yer alan habere göre usta sanatçıdan üzen haber geldi. Aydemir Akbaş'ın entübe edildiği iddia edildi.

Aydemir Akbaş'ın sağlık durumu ne, hastalığı nedir? Aydemir Akbaş ne kanseri, son durumu nasıl?

AYDEMİR AKBAŞ NE KANSERİ?

Aydemir Akbaş, yeniden kansere yakalandığını sosyal medya paylaşımıyla sevenlerine "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim. Yazmaya ve çalışmaya devam" sözleriyle duyurmuştu.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Aydemir Akbaş Aydemir Akbaş Gündem Magazin Sağlık Yaşam Gündem Magazin Sağlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title