Haberler

Ayşe Ateş yargılama sürecine isyan etti: Hakim karşısında ayak ayak üstüne atıp sigara yakmaları an meselesi

Güncelleme:
Abone Ol

Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili davanın üçüncü duruşması sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ayşe Ateş, "Öyle bir mahkeme ortamı ki tutukluların hakim karşısında ayak ayak üstüne atıp sigara yakması an meselesi. Tarih böylesini yazmamıştır. Müdafiler 'Kamera kayıtlarına yansımamış olsa da Ayşe Ateş kocasını öldürüp kaçmıştır, bunun incelenmesini talep ediyoruz' deme noktasındalar" ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı eski Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili davanın üçüncü duruşması Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki görüldü. Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak yargılama sürecine isyan eden Sinan Ateş'in eşi ise Ayşe Ateş, zehir zemberek ifadeler kullandı.

"HAKİM KARŞISINDA AYAK AYAK ÜSTÜNE ATIP..."

Ayşe Ateş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Öyle bir mahkeme ortamı ki tutukluların hakim karşısında ayak ayak üstüne atıp sigara yakması an meselesi. Tarih böylesini yazmamıştır. Müdafiler 'Kamera kayıtlarına yansımamış olsa da Ayşe Ateş kocasını öldürüp kaçmıştır, bunun incelenmesini talep ediyoruz' deme noktasındalar. Arkalarına aldıkları güçle bol keseden atıyorlar. Görünen o ki gerçek azmettiricilerin bulunacağına inandığımız yargı süreci kiralık katiller, torbacılar da dahil olmak üzere bütün sanıkları korumak ve siyasi bağlantıyı koparmak için bir aklama sürecine doğru evrilmeye çalışılıyor" ifadelerine yer verdi.

"TORBACILARIN BEYANLARINI AYET KABUL EDİYOR"

Açıklamasının devamında dava sürecine yönelik eleştirilerini daha da sertleştiren Ayşe Ateş, şöyle devam etti: "Müdafiler hiçbir belge ve bulguya dayanmayan iddiaları ile 1 Temmuz günü sosyal medya ve televizyon ekranlarında kurulan torbacıları aklama mahkemelerinin iddianamesini yazıyor. Bu TV ve sosyal medya mahkemelerinin savcıları da kiralık katillerin, torbacıların beyanlarını 'ayet' kabul ediyor. 18 aydır ne söylesek reddiye yazanlar torbacıların sözlerine âdeta iman ediyor. Birilerinin aklına son 1 ay içinde gelen bu kumpas senaryosu, kurtuluşun tek yolu olarak görülüyor. En acıklı olanı da Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'i kameraların önünde katleden kiralık katillerin, torbacılarınaklanması için yoğun bir çaba harcanması ve bu katillerin ayakta alkışlatılması. Alkışlayanın da bu yaptığını hiç sorgulamaması.

Nereden nereye...

Vah ki ne vah!

Mariana Çukuru bile bu kadar derin değil."

İşte Ayşe Ateş'in o paylaşımı;

Ayşe Ateş yargılama sürecine isyan etti: Hakim karşısında ayak ayak üstüne atıp sigara yakmaları an meselesi

Kaynak: Haberler.com / Hukuk

Sosyal Medya Sinan Ateş Sinan Ateş Ayşe Ateş Ayşe Ateş Politika Mahkeme Güncel Hakim Yargı Hukuk Hukuk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Alp null:

Adaletin olmadığı yerde ne beklenir ki yazık cidden ne hale geldik

Yanıtla37398
Hek Tor:

Daha dünkü haberde yazmıştım, mahkeme kararını dünden vermiş zaten, gelecekteki duruşmalar ise ''Güldür Güldür Şov''dan başka birşey olmayacaktır, gerisi teferruattır diye...

14168
Murat Celik:

oradaki hakimlere savcılara sesleniyorum lütfen adaletten şaşmayın ve Ayşe Hanımı da yargılayın

Yanıtla25458
VEFA:

Siz suçluları böyle lakayık yargılayıp, duruşma salonunda disiplini sağlayamadığınız sürece bu tüm suçlulara kötü örnek olacağı gibi vereceğiniz karara güven de kalmaz!..

Yanıtla19271
Beşiktaşlı:

Yürekli kadın

Yanıtla30212
Bilal Yildiz:

hakikaten cok yazik. Davayi savunan avukatlardan birini disari atmaya calisan hakimden ne beklenebilir? Kim savunacak davayi izleyicilermi?

Yanıtla14173
Yasef Behar:

Türkiye de tek bir adalet vardır Cumhurbaşkanı Erdoğan adaleti o derse hapis e girersin o istese hapisten çıkarsın gerisi hikaye ( Amerikalı papaz hapisten çıktığı gibi Somali nin katil oğlu serbest kaldığı gibi. Gezi olaylarında tutuklananlar gibidir vs)

Yanıtla2185
ASar Gnc:

yazik gercekten. adalet neden yok bizim Ülkemizde...

Yanıtla592
Onemli Degil:

Sarilarin Sulo su..Eski Videolar Aklima Geldi.." Sen Benim Arkamda Duran Babayigitleri Goruyon mu laa "

Yanıtla466
Bahaddin Yolcu:

Omzunu yanlış yere yaslarsan, duvar yıkılınca altında kalırsın.

Yanıtla1743
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title