Haberler

Balık Köftesi tarifi! 24 Temmuz Masterchef Balık Köftesi nasıl yapılır? Balık Köftesi yemek tarifi! Balık Köftesi için gerekli malzemeler nelerdir?

Güncelleme:
Abone Ol

Masterchef 24 Temmuz yarışmasında şefler tarafından Balık Köftesi yemeğinin yapılması istendi. Peki Masterchef Balık Köftesi nasıl yapılır? Balık Köftesi yemeği için gerekli malzemeler nelerdir? Balık Köftesi yemek tarifi! Balık Köftesi nasıl yapılır? Balık Köftesi yemek tarifi haberimizde...

Masterchef'te bugün birbirinden güzel yemekler yapıldı. Seyircilerin en merak ettiği konu Balık Köftesi tarifi oldu. Peki en güzel Balık Köftesi yemek tarifi nasıldır? Balık Köftesi yemeği nasıl yapılır? Balık Köftesi için gerekli malzemeler nelerdir?

BALIK KÖFTESİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

2 adet iri levrek fileto (derisiz)

5 yemek kaşığı bayat ekmek içi

2 adet yumurta

1 yemek kaşığı un

Sıvıyağ

2 çorba kaşığı çekilmiş ceviz içi

1 çay kaşığı karabiber

2 adet kuru soğan

3 diş sarımsak

Yarım demet maydanoz

1 çay kaşığı kimyon

Tuz

BALIK KÖFTESİ NASIL YAPILIR?

Balıkları robotta çekip kıyma haline getirerek işe başlayın. Sarım, soğan ve maydanozları ince ince kıyıp balıkla harmanlayın. Ekmek içini, baharatları, yumurtayı, ceviz içini de ilave edip yoğurun ve ceviz büyüklüğünde toplar oluşturun.

Köfteleri buzlukta bir müddet bekletin. Daha sonra köfteleri una bulayın ve kızgın yağda kızartın. Pişen köftelerinizi servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Yemek Tarifi Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title