Haberler

Bartın okullar tatil mi? SON DAKİKA! 2 Ekim Bartın Valiliği okullar tatil mi, yarın okul var mı?

Güncelleme:
Abone Ol

Bartın Valiliği 1 Ekim Salı günü için okulların 1 gün süre ile tatil edildiğini açıklamıştı. Bartın Valiliği'nin 2 Ekim okulların tatil edilip edilmediğine ilişkin son dakika açıklaması ve duyurular merakla bekleniyordu. Peki, Bartın'da okullar tatil mi? 2 Ekim Bartın okullar tatil mi, yarın okul var mı yok mu?

Bartın okullar tatil mi? Bartın Valiliği 1 Ekim Salı günü için okulların 1 gün süre ile tatil edildiğini açıklamıştı. Bartın Valiliği'nin 2 Ekim okulların tatil edilip edilmediğine ilişkin son dakika açıklaması ve duyurular merakla bekleniyordu. Peki, Bartın'da okullar tatil mi? 2 Ekim Bartın okullar tatil mi, yarın okul var mı yok mu? Detaylar...

BARTIN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Bartın'da okullar 30 Eylül 2024 Pazartesi günü 1 günlüğüne tatil edilmişti. Bartın Valiliği tatil kararını olumsuz hava koşullarını sebep göstererek aldığını açıklamıştı. Öğrenciler tarafından gözler 2 Ekim'e çevrildi.

Bartın okullar tatil mi? SON DAKİKA! 2 Ekim Bartın Valiliği okullar tatil mi, yarın okul var mı?

2 EKİM BARTIN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Bartın Valiliği tarafından 2 Ekim Çarşamba günü için alınmış bir tatil kararı veya açıklama bulunmamaktadır. İlerleyen saatlerde gelişme olduğu takdirde haberimizde yer alacaktır.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Bartın Valiliği Bartın Valiliği Gündem Hava Durumu Gündem Bartın Bartın Eğitim Yaşam Tatil Tatil Hava Durumu Gündem Tatil Gündem Eğitim Yaşam Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title