Haberler

Başakşehir'in Konferans Ligi rakibi kim oldu? Başakşehir La Fiorita'yı elerse kiminle eşleşecek?

Abone Ol

Başakşehir Konferans Ligi'ndeki yoluna dolu dizgin devam ediyor. Başakşehir'in La Fiorita'yı elemesi durumunda rakibi kim olacak, kimle eşleşecek merak ediliyor. Peki, Başakşehir'in Konferans rakibi kim?

Başakşehir'in Konferans Ligi rakibi kim oldu? Başakşehir Konferans Ligi'ndeki yoluna dolu dizgin devam ediyor. Başakşehir'in La Fiorita'yı elemesi durumunda rakibi kim olacak, kimle eşleşecek merak ediliyor. Peki, Başakşehir'in Konferans rakibi kim? Detaylar!

BAŞAKŞEHİR'İN KONFERANS LİGİ RAKİBİ KİM OLDU?

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda sahasında San Marino temsilcisi La Fiorita'ya karşı oynadığı ilk maçı 6-1 kazanan RAMS Başakşehir, deplasmandaki rövanş karşılaşmasında da rakibini 4-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Toplamda 10-1'lik bir zafer elde eden İstanbul ekibi, 3. ön eleme turunda Gürcistan takımı Iberia Tiflis ile kozlarını paylaşacak.

Başakşehir'in Konferans Ligi rakibi kim oldu? Başakşehir La Fiorita'yı elerse kiminle eşleşecek?

35 DAKİKADA 3 GOL

İlk maçta olduğu gibi karşılaşmaya hızlı başlayan RAMS Başakşehir, ilk 35 dakikada 3 gol birden buldu. 13. dakikada Krzysztof Piatek ile perdeyi açan turuncu lacivertli takım, 31. dakikada Ömer Ali Şahiner'in golüyle farkı 2'ye çıkardı. Bu golden yalnızca 4 dakikada sonra sahneye çıkan Başakşehir'in genç golcüsü Hamza Güreler, rakip fileleri havalandırdı ve ilk yarı 3-0 tamamlandı.

PERDEYİ PIATEK KAPATTI

İkinci yarıyı rölantide götüren RAMS Başakşehir, karşılaşmanın uzatma dakikalarında 1 gol daha buldu. Karşılaşmada gol perdesini açan Krzysztof Piatek 90+1. dakikada attığı golle skoru 4-0'a getirdi ve müsabakada bu skorla sona erdi.

SIRADAKİ RAKİBİ IBERIA

San Marino temsilcisi La Fiorita'yı 2 maçta da aldığı bol galibiyetlerle eleyen RAMS Başakşehir, Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Arnavutluk ekibi Partizani 2-0 ve 0-0'lık skorlarla saf dışı bırakan Gürcistan takımı Iberia Tiflis ile eşleşti. Organizasyonda 3. eleme turu ilk maçları 8 Ağustos, rövanş müsabakaları ise 15 Ağustos'ta oynanacak.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

UEFA Avrupa Konferans Ligi Gündem Başakşehir Başakşehir Konferans Spor UEFA Avrupa Konferans Ligi Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title