Haberler

Bedri Usta, Köfteci Yusuf olayında tarafını belli etti

Güncelleme:
Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimleri sırasında iki şubesinde domuz eti saptanan Köfteci Yusuf'a bir destek de Bedri Usta ismi ile tanınan Bedrettin Aydoğdu'dan geldi. Aydoğdu, kızı ve arkadaşlarını da yanına alarak Köfteci Yusuf'ta yemek yemeye gitti.

7 yaşında göç ettiği Adana'da kebapçılık ile ilgilenmeye başlayan ve kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran Bedri Usta ismi ile tanınan Bedrettin Aydoğdu'dan Köfteci Yusuf'a destek mesajı geldi.

"BÖYLE BİR ŞEYE TENEZZÜL ETMEZ"

Köfteci Yusuf'un şubelerinden birinin önüne giden Aydoğdu, "290 şubesi olan adam niye böyle bir şey yapsın? 12 bin çalışanı olan marka böyle bir şeye tenezzül etmez. Bugün köfte yemeye geldim" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Gastronomi

Tarım ve Orman Bakanlığı Köfteci Yusuf Köfteci Yusuf Gastronomi Güncel Gastronomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (153)

Naci Büyükkal:

Bedri kaç paraya satın alındın? Yahu Devlet Domuz eti olduğunu belgelemiş, sen kimi kandırıyorsun? :DDDD

Yanıtla1K431
Mesut:

Naci hayırdır sen her haberde yorumdasın bi kuyruk acınmı var yoksa sende köftecisinde Yusuf’tan kaçanlar bana gelir iş yaparım diyemi seviniyorsun

38104
Muhittin İdiz:

Devlet der ama işin komplo olduğu belli 280 şube aynı ürünü harmanı kullanır sırf yerli diye yükselişi hazmedemediler

20113
Seko:

Demekki buda domuz eti yediriyor millete

7344
Orhan Dik :

Normalde ilk numunede çıkarsa merkez bilgilendirilir, ikinci numunede düzeltilip düzeltilmediği kontrol edilir. her iki işlemde de şahit numune verilir ama bize hiçbiri yapılmadı direkt karar açıklandı şeklinde açıklamları var. Görevini yapan memur, taşıyan kişi, sonucu ölçen mühendis vs bir sorun olabilir mekanizmada. 100% masumdur demiyorum ama, yapılan normal değil. Belki de tedarikçilerinden biri işgüzarlık yapıyor. Dünyada hamas'a bombalı telsiz satan mossad var unutmayın.

6103
Mustafa Usta:

Ortada devlet mi var?

3465
ibrahim hantaş:

hiç inandırıcı değil bakanlığın açıklaması 1000%1 nedir ya adamın işine taş koymak nedir kimin fikri idi acaba burger king MC Donalds KFC bunları denetlediniz mi hiç yerli olana milli olana çökmeye çalışın işini düzgün yapana operasyon çekmeyi bırakın Dilan polat engin polata sahip çıkan olmayan adalet köfteci Yusuf'u yok etmeye çalışıyor

Yanıtla103753
Seko:

Hantaş değil sen yandaş sın domuz eti yedirmişmi yedirmiş ona rağmen hala dükkanlar çalışıyormu çalışıyor demekki millet alışmış harama devam edin bakalım bunun öbür tarafıda var

6021
Ser_hat:

Bir hamburgercide de insan pohu çıkmıştı ya.

031
Asım Dursub:

O binde bir başka binde bir git bir gıda mühendisine sor

024
Tüm 153 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title