Haberler

Benazir Aydın ne oldu, iyileşti mi? Batman'da hapşırma nöbeti yaşıyordu

Güncelleme:
Abone Ol

Hapşırma nöbeti Batman'da yaşayan bir vatandaşın başına geldi. Batman'da 24 yaşındaki Benazir Aydın, 13 gündür aralıksız devam eden hapşırma nöbetleri nedeniyle tedavi edilmeyi bekliyordu. Peki, Benazir Aydın ne oldu, iyileşti mi?

Benazir Aydın ne oldu, iyileşti mi? Hapşırma nöbeti Batman'da yaşayan bir vatandaşın başına geldi. Batman'da 24 yaşındaki Benazir Aydın, 13 gündür aralıksız devam eden hapşırma nöbetleri nedeniyle tedavi edilmeyi bekliyordu. Peki, Benazir Aydın ne oldu, iyileşti mi? Detaylar...

BENAZİR AYDIN İYİLEŞTİ Mİ?

Batman Seyitler Mahallesi'nde yaşayan 24 yaşındaki 2 çocuk annesi Benazir Aydın, 18 Eylül'den itibaren aralıksız hapşırıyordu. Günlük yaşamda zorlanan Aydın'ın bir süre sonra hapşırması arttı. Nöbetin nedeni henüz belirlenemezken Aydın, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Aralıksız hapşıran ve ailesinin yardım istediği Benazir Aydın, ileri tetkik ve tedavi için Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edildi.

Benazir Aydın ne oldu, iyileşti mi? Batman'da hapşırma nöbeti yaşıyordu

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Gündem 3-sayfa Gündem Batman Batman Sağlık Yaşam Aydın Gündem 3.Sayfa Gündem Sağlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Asia Salih:

Hi Banazir, I hope this message finds you well. I've noticed that you've been experiencing some symptoms like sneezing and eye irritation, and I wanted to share a thought that might help. I've been reading about Liohippelates flies, which are known to irritate the eyes and nose, potentially causing sneezing and discomfort. Given your symptoms, it might be worth consi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title