Haberler

Beşiktaş'ın Süper Lig'de 2024-25 sezonu fikstürü açıklandı! Derbi maçları hangi tarihte, ne zaman oynanacak?

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş'ın Süper Lig'de 2024-25 sezonu fikstürü açıklandı mı merak ediliyor. Futbolseverler Süper Lig 2024-2025 sezonu fikstürünü araştırıyor. Beşiktaş'ın 2024-25 Süper Lig sezonu maç programı duyuruldu. Derbi maçlarının ne zaman oynanacağı da fikstür ile birlikte açıklandı. Tüm futbolseverler, takımlarının maç programını ve derbi tarihlerini merakla bekliyor.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre fikstür çekimi, Süper Lig kulüp başkanları ve yöneticilerinin katılımıyla Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Peki, Beşiktaş'ın Süper Lig'de 2024-25 sezonu fikstürü açıklandı! Derbi maçları hangi tarihte, ne zaman oynanacak?

BEŞİKTAŞ SÜPER LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU MU?

Beşiktaş, 2024/25 Sezonu Trendyol Süper Lig fikstürü belli oldu.

Beşiktaş'ın Süper Lig'de 2024-25 sezonu fikstürü açıklandı! Derbi maçları hangi tarihte, ne zaman oynanacak?

SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Trendyol Süper Lig'de 2024- 2025 sezonu 9-10-11-12 Ağustos'ta oynanacak maçlarla başlayacak. Sezonun ilk yarısı 20-21-22-23 Aralık'taki 17. hafta müsabakalarının ardından tamamlanacak. İkinci devrenin 3-4-5-6 Ocak'taki 18. hafta karşılaşmaları ile başlayacağı ligde sezon, 1 Haziran 2025 tarihinde tamamlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Beşiktaş Beşiktaş Futbol Futbol Spor Gündem Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat Altay kim? Tolga Sarıtaş kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Yolcu, minibüs şoförünün kulağını ısırarak koparttı! Olay ne, nerede oldu? Sibel Suiçmez kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Sibel Suiçmez kaç yaşında, nereli? Sibel Suiçmez biyografisi! Mehmet Ezildi kimdir? Mehmet Ezildi kimdir kaç yaşında, nereli? Kadir Ezildi'nin babası kim? Resmi Gazete bugün (31 Temmuz) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Halit Meşal kimdir? Halit Meşal kaç yaşında, nereli? Halit Meşal'in görevi ne? Hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler... Paris 2024 Olimpiyat maçları nasıl izlenir, hangi kanalda yayınlanıyor? Olimpiyatlar maçları saat kaçta başlıyor, nereden izlenir? YKS üniversite tercihi için son gün ne zaman? YKS tercihleri ne zaman bitecek? Adli tatil ne zaman bitecek 2024? Adli tatil kaç gün sürer? ADLİ TATİL 2024 TARİHİ: Adli tatil ne zaman bitiyor, kaç gün? Adli tatilde görülecek davalar nelerdir? RAMS Başakşehir- La Fiorita rövanş maçı ne zaman? RAMS Başakşehir- La Fiorita maçı saat kaçta, nerede? G.O.R.A filminin konusu nedir? GORA nerede çekildi? GORA filminin oyuncu kadrosunda kimler var? GORA hangi kanalda yayınlanacak? TV YAYIN AKIŞI 31 TEMMUZ: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? TRT SPOR CANLI İZLE || 31 TEMMUZ ÇARŞAMBA TRT SPOR yayın akışında neler var? TRT Spor nereden izlenir? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 31 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title