Haberler

Beşiktaş UEFA kadrosu 2024-25! Beşiktaş UEFA kadrosunda kimler var?

Abone Ol

Beşiktaş UEFA kadrosunda kimler var? Beşiktaş, 2024-25 futbol sezonu için UEFA kadrosunu açıkladı. UEFA kadro bildirimi, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ne katılan takımlar tarafından en geç, Türkiye saati ile 3 Eylül'ü 4 Eylül'e bağlayan gece saat 01.00'e kadar yapılabilecek.

Beşiktaş'ın UEFA kadrosu belli oldu. UEFA tarafından yapılan açıklamaya göre Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan takımların kadrolarını en geç Türkiye saati ile 3 Eylül'ü 4 Eylül'e bağlayan gece saat 01.00'e kadar iletmeleri gerekiyor. Beşiktaş'ın bu sezon UEFA'da mücadele edeceği kadrosunda kimlerin yer aldığı merak konusu oldu. Beşiktaş UEFA kadrosu 2024-25! Beşiktaş UEFA kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde...

UEFA KADRO BİLDİRİMİ NE ZAMAN BİTİYOR?

UEFA kadro bildirimi, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ne katılan takımlar tarafından en geç, Türkiye saati ile 3 Eylül'ü 4 Eylül'e bağlayan gece saat 01.00'e kadar yapılabilecek.

Beşiktaş UEFA kadrosu 2024-25! Beşiktaş UEFA kadrosunda kimler var?

BEŞİKTAŞ UEFA KADROSUNDA KİMLER VAR?

Beşiktaş'ın UEFA kadrosunda şu isimler yer aldı:

"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytekin, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Felix Uduokhai, Arthur Masuaku, Emirhan Topçu, Milot Rashica, Salih Uçan, Joao Mario, Bakhtiyor Zainutdinov, Ernest Muçi, Rafa Silva, Almoatasem Al-Musrati, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Serkan Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy, Ciro Immobile, Mustafa Erhan Hekimoğlu."

B Listesi: Emir Yaşar, Arda Berk Özüarap, Yakup Arda Kılıç, Fahri Kerem Ay.

Beşiktaş UEFA kadrosu 2024-25! Beşiktaş UEFA kadrosunda kimler var?

BEŞİKTAŞ UEFA'DA KİMLERLE OYNAYACAK?

Kartal, Avrupa Ligi'nde Ajax, E.Frankfurt, Lyon, Malmö, Maccabi Tel Aviv, Bodo/Glimt, Athletic Bilbao ve Twente ile karşılaşacak.

Beşiktaş UEFA kadrosu 2024-25! Beşiktaş UEFA kadrosunda kimler var?

UEFA KADROSUNDA KİMLER YOK?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi kadrosuna; Vincent Aboubakar, Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain'i dahil etmedi. Ayrıca sakatlığı bulunan Necip Uysal da kadroda yer almadı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Beşiktaş Futbol Spor Futbol Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title