Haberler

Beyoğlu'ndaki Omuz Atma Cinayetinin Failleri Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Kurban Bayramının ilk günü Beyoğlu'nda omuz atma tartışmasıyla başlayan kavgada bıçakla öldürülen Ali Balcı'nın katil zanlıları yakalandı.

Polis, 4 şüphelinin izini güvenlik kameralarını tek tek inceleyerek buldu.

Haber-Kamera Ali AKSOYER İstanbul DHA

Kurban Bayramı'nın ilk günü Beyoğlu'nda 'omuz atma tartışmasıyla başlayan kavgada bıçakla öldürülen Ali Balcı'nın katil zanlıları yakalandı. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, olay sırasında yaralanan şüphelilerin bir taksiye binerek hastaneye gittiğini gördü. Polis, hastane kayıtlarından kimliklerini tespit ettiği 4 şüpheliyi de yakaladı.

Kurban Bayramı'nın birinci günü İstiklal Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki Ali Balcı ile 4 kişi arasında tartışma yaşandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, gece saat 01.00 sıralarında 'Omuz attın diye başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, alkollü oldukları belirtilen 4 kişiden biri Ali Balcı'yı karnından yaraladı. Ağır yaralanan Balcı hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

ÖLDÜRDÜKLERİ KİŞİNİN MORGA KONULDUĞU HASTANEDE TEDAVİ GÖRMÜŞLER

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, Ali Balcı'yı öldüren kişilerin yakalanması için bölgede bulunan tüm güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı. Bu görüntülerden, şüphelilerin bindikleri taksi tespit edildi. Güvenlik kameraları kullanılarak takip edilen taksinin Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittiği belirlendi. Şüphelilerin burada olay sırasında yaralandıkları için kendilerini tedavi ettirdikleri tespit edildi. Şüphelilerin acil serviste tedavileri yapılırken, öldürdükleri Ali Balcı'nın ise aynı hastanenin morgunda işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Hastane kayıtlarından kimlikleri tespit edilen şüphelilerden Ersin A. (18) ile kavgaya karışan Muhammet Burak G. (19), Tekin Y. (19) ve B.C. (17) yakalandı.

'ONUN ÖLDÜĞÜNÜ POLİSTEN ÖĞRENDİK

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan şüphelilerin, polislere olay günü omuz atma yüzünden tartışma çıktığını, daha önceden tanımadıkları kişiyi korkutmak için bıçak sallayıp kaçtıklarını anlattıkları öğrenildi. Şüphelilerin, bıçakladıkları kişinin öldüğünü polisler kendilerini yakalayınca öğrendikleri da iddia edildi.

Şüpheliler, Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Ali Balcı İstanbul Beyoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title