Haberler

Bodrum bu yaz neden boş kaldı? Görüşlerinizi yazın

Güncelleme:
Abone Ol

Turizm cenneti Muğla'nın Bodrum ilçesinde yerli turist sayısındaki düşüş dikkat çekiyor. Konaklama ve yeme/içme sektöründeki fahiş fiyatlardan şikayetçi tatilciler bu yaz farklı rotalara açıldı.

Gözde tatil beldesinin boş kalmasında en büyük etken sizce ne?

Görüşlerinizi yorumlara yazın...

Kaynak: Haberler.com / Turizm

Ekonomi Bodrum turist Turizm Yaşam Dünya Tatil Muğla Turizm Yaşam Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (319)

LOLİPOP:

Allah, Yunanistan'dan ve Yunan esnafından razı olsun. :)))

Yanıtla243K
Halil yılmaz:

Neden sürekli Yunan adalarının reklamı yapılıyor? Facebook’ta, instagram’da ve bu haber sitesinde sürekli bir Yunan adaları sevdasıdır gidiyor! Özellikle açız diye bağıranlar başı çekiyor.

7929
Metehan Eryilmaz:

Halil cevap basit. Burda 50 lira olan şey orda 10 lira. Kimsede yunan sevdası yok sadece kazık yemek istemiyor hiç kimse. Sen bodrum ve marmarise gidebilirsin.

285
DENİZ KARA :

Bazen burnumuzun sürtülmesi lazım,Ben Antalyadayım ve dandik bir kemeri 200 euroya satanı gördüm,anlatmak istediğim sanki karşı tarafın başka çaresi yok gibi tavır alırsan,karşı taraf bir çare bulur,sen de bakakalırsın

053
Halil yılmaz:

Metehan Eryılmaz benim anlatmak istediğim başka. Bodrum pahalı eyvallah ama bizim Bodrum dan başka tatil yörelerimiz yok mu? Eminim hepiniz görüyorsunuzdur, sürekli bir Yunan adaları güzellemesi! Bizim birçok tatil beldemiz var. Bodrum, Bodrum olmazsa Yunan adaları bumudur yani? Lahmacun bin liraymış, bir tane en uç örneği alıp Türkiye’nin bütün tatil yerleri aynıymış gibi “ boşverin Türkiye’nin tatil yerlerini gidin Yunan adaları “ tarzındaki genellemeye benim itirazım.

814
Ogün Giray:

Halil bey biraz eğri oturup doğru kalkmak lazım Türkiye nin her yeri pahalı en ufak örnek petrolün baba ülkelerine en yakın ülkeyiz avrupadan pahalı yakıt tüketiyoruz doğru yapana doğru diyicenki nekadar doğru bir insan olduğumuz belli olsun

02
dikduran adam:

inşallah sinekler bile gitmez oraya

Yanıtla141K
CROWKİNG KİNG:

Eskiden bodruma antalyaya gidenlerin havasi vardi. Giden gitmeyen belli olsun Yuzde 40 elektirige zaman Garson gunluk 2 binden asagi calismaz oda bulursan Vergi yuzde 10 ek vergilerle yuzde 20 Pazarda meyve sebze fiyatlari yuksek. Kiralarda esnafa kisitlama yok mulk sahiperi kirada zam yapinca konusan yok. Sonra esnaf firsatci oluyor. Sarayda 10 liraya kebab yiyenlere laf yok 500 liraya kuzu yiyenlere laf yok Hani adalet

74097
Mehmet Alper Hakan:

@CROWKİNG KİNG ne diyorsun sen değişik. Enflasyon varda bitek bodrumamı var. her yerde 100 lira olan yemeği 2000 liraya satıyorsun birde bunumu savunuyorsun. Ettiğin lafa bak ne yani parası olanın geleceği ve sizlerinde onları sömüreceğiniz bir çoğrafya yaratmayımı savunulorsun.

17805
Cahi Savar:

KİNG sizin derdiniz biz daha fazla nasıl para alırız… yarış var ya esnaflar arasında!

4434
Tüm 319 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title