Haberler

Bolu hava durumu 24 Eylül | Bugün Bolu'da hava nasıl olacak?

Güncelleme:
Abone Ol

24 Eylül'de Bolu'da hava durumu vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Bolu'da bugün hava nasıl olacak, yağmur var mı ve hava kaç derece olacağı konuları gündemde. Kış aylarının yaklaşmasıyla beraber, Bolu'da hava sıcaklığı ve hava durumu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 'Bugün hava nasıl olacak?' sorusuna yanıt arıyor. Peki, Bugün Bolu'da hava nasıl olacak, yağmur var mı?

Bolu hava durumu ve bugün Bolu'da hava sıcaklığı kaç derece olduğu araştırılıyor. Kış aylarının yaklaşmasıyla beraber vatandaşlar, "Bugün hava nasıl olacak?" sorusuna yanıt arıyor. 24 Eylül Bolu hava durumu! Detaylar haberimizdedir…

24 EYLÜL BOLU HAVA DURUMU

Bolu şehrinde 24 Eylül 2024 Salı günü hava Parçalı Bulutlu, sıcaklık ise 24 dereceyi gösteriyor. 25 Eylül 2024 Çarşamba günü ise havanın Güneşli, ve sıcaklığın 26 derece olacağı tahmin edilmekte. 26 Eylül 2024 Perşembe günü hava Güneşli, sıcaklık ise 27 dereceyi gösterecek. 27 Eylül 2024 Cuma günü için havanın Güneşli olması bekleniyor, sıcaklık da 28 dereceyi bulacak. 28 Eylül 2024 Cumartesi günü için havanın Güneşli olacağı yönünde tahminler var, sıcaklık ise 32 dereceyi gösterecek.

Bolu hava durumu 24 Eylül | Bugün Bolu'da hava nasıl olacak?

HAVA DURUMU RAPORU İÇİN TIKLAYINIZ

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağmur Gündem Hava Durumu Hava Durumu Eylül Yaşam Bolu Hava Durumu Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title