Haberler

Cihat Tamer'in oğlu kimdir, kaç yaşında? Atilla Tamer öldü mü, neden öldü?

Güncelleme:
Abone Ol

Cihat Tamer'in oğlu Atilla Tamer hayatını kaybetti. Kanser hastası olan Atilla Tamer, 81 yaşındaki ünlü sanatçı babasını derin bir acıya bıraktı. Atilla Tamer'in kim olduğu ve kaç yaşında olduğu merak konusu oldu. Üzücü haber, Cihat Tamer'in sevenlerini de yasa boğdu. Peki, Atilla Tamer kimdir, kaç yaşındaydı?

Oyuncu Cihat Tamer'in oğlu Atilla Tamer öldü mü, neden öldü ve kaç yaşındaydı merak ediliyor. Ünlü sanatçı Cihat Tamer evlat acısıyla kahroldu. 81 yaşındaki sanatçının kanser hastası oğlu hayata gözlerini yumdu. Atilla Tamer kimdir, kaç yaşında?

CİHAT TAMER'İN OĞLU ÖLDÜ MÜ?

Usta oyuncu Cihat Tamer'in bir süredir hastanede kanser tedavisi gören oğlu Atilla Tamer, 57 yaşında hayatını kaybetti.

ATİLLA TAMER NEDEN ÖLDÜ?

Bir süredir özel bir hastanede tedavi gören Atilla Tamer'in durumu ciddileşmiş ve oyuncu, oğlu için kan anonsu yapmıştı. Durumu ağırlaşan Tamer, gece yarısı yaşamını yitirdi. Evlat acısıyla kahrolan Cihat Tamer , Instagram hesabından vefat haberini duyurarak "Sevgili oğlum Atilla Tamer'i kaybettik. Cenazesi yarın Ataköy Ömer Doruk Cami'sinde ikindi namazından sonra Bakırköy'deki aile mezarlığına defnedilecektir" dedi.

Cihat Tamer'in oğlu kimdir, kaç yaşında? Atilla Tamer öldü mü, neden öldü?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Cihat Tamer Cihat Tamer Gündem Magazin Yaşam Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title