Haberler

Ciro Immobile kimdir? Hangi takımlarda oynadı? Ciro Immobile nereli, kaç yaşında?

Güncelleme:
Abone Ol

Ciro Immobile nereli, kaç yaşında? Ciro Immobile kimdir, hangi takımlarda oynadı? Ciro Immobile hangi takımlı? Ciro Immobile hangi takımda, hangi pozisyonda oynadı? Ciro Immobile evli mi? Ciro Immobile Beşiktaş'a transfer olacağı haberleri ile gündemden düşmüyor. Peki Ciro Immobile kim?

Ciro Immobile kimdir? Ciro Immobile kaç yaşında ve nereli? Hangi takımlarda oynadı? Ciro Immobile boyu ve kilosu kaç? Ciro Immobile evli mi? Ciro Immobile nerelerde, hangi pozisyonda oynadı? Tüm bu soruların cevabı detaylarıyla haberimizde…

CIRO IMMOBILE KİMDİR?

Ciro Immobile, 20 Şubat 1990'da İtalya'nın Torre Annunziata kentinde doğdu futbolcu, kariyerine 2002 yılında Sorrento altyapısında başladı ve 2008'de Juventus'un altyapısına geçti. Profesyonel sözleşmesini 2009'da Juventus ile imzalayan Immobile, tecrübe edinmek amacıyla birkaç sezon boyunca farklı kulüplere kiralandı. 2010'da Siena, 2011'de Grosseto ve 2012'de Pescara'da forma giydi. Ciro Immobile 34 yaşında ve Jessica Melena ile evlidir.

CIRO IMMOBILE HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Ciro Immobile'nin kariyeri, Juventus altyapısında başlamıştır. Buradaki performansıyla dikkat çeken oyuncu, Siena, Grosseto ve Pescara gibi kulüplerde kiralık olarak forma giymiştir. Pescara'da geçirdiği başarılı sezonun ardından Genoa'ya transfer olan Immobile, daha sonra Torino, Borussia Dortmund, Sevilla ve Lazio gibi önemli kulüplerde oynamıştır. Lazio'da geçirdiği süre boyunca Serie A'nın en önemli golcülerinden biri haline gelen Immobile, 2020 yılında Avrupa Altın Ayakkabı ödülünü almıştır. İtalya Milli Takımı'nda da forma giyen Immobile, uluslararası alanda da önemli başarılara imza atmıştır.

CIRO IMMOBILE HANGİ POZİSYONDA OYNUYOR?

Ciro Immobile Forvet mevkinde forma giymektedir.

Ciro Immobile kimdir? Hangi takımlarda oynadı? Ciro Immobile nereli, kaç yaşında?

Betül Cirit
Haberler.com - Gündem

Ciro Immobile Ciro Immobile Gündem Beşiktaş Beşiktaş Juventus Futbol Lazio Spor Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title