Haberler

Copa America'da finalin adı belli oldu! 2024 Copa America finali ne zaman, saat kaçta?

Güncelleme:
Abone Ol

Copa America 2024, Güney Amerika ülkelerinin katılımıyla 14 Haziran'da başladı. Copa America finalinde Arjantin'in rakibinin kim olacağı belli oldu. Yarı final heyecanı yaşayan Kolombiya ve Uruguay karşılaşması sona erdi. Kolombiya-Uruguay karşılaşması Jefferson Lerma'nın golüyle Kolombiya'nın kazanması ve finale yükselmesi ile sona erdi. Copa America final heyecanı ne zaman başlayacak? Copa America finali saat kaçta?

Copa America 2024 final heyecanı yaşanacak. Çeyrek finalde Ekvador ve yarı finalde Kanada karşısında aldığı galibiyetler ile adını finale yazdıran Arjantin'in rakibi belli oldu. Finalde Arjantin'in rakibi Kolombiya, çeyrek finalde Panama'yı 5-0, yarı finalde karşılaştığı rakibi Uruguay'ı ise 1-0'lık skorla eledi. Peki, Copa America finali ne zaman, saat kaçta hangi kanalda oynayacak? sorularının cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

2024 COPA AMERICA FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Copa America, 14 Haziran'da 16 ülkenin katılımıyla başladı. Yarı finalde Uruguay ile Kolombiya arasındaki mücadele sonucunda ise Kolombiya, finalde Arjantin'in rakibi oldu. Copa America final maçı 15 Temmuz Pazartesi günü saat 03.00'te oynanacak.

Copa America'da finalin adı belli oldu! 2024 Copa America finali ne zaman, saat kaçta?

Yarı finalde elenen takımlar ise 3.'lük maçı için karşılaşacaklar. 3.'lük müsabakası ise 14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Arjantin ve Kolombiya arasındaki Copa America final maçı, şifresiz olarak EXXEN dijital platformu ve TV8.5 kanalı tarafından yayınlanacak.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Güney Amerika Kolombiya Arjantin Uruguay Gündem Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Adli tatil ne zaman bitecek 2024? Adli tatil kaç gün sürer? ADLİ TATİL 2024 TARİHİ: Adli tatil ne zaman bitiyor, kaç gün? Adli tatilde görülecek davalar nelerdir? RAMS Başakşehir- La Fiorita rövanş maçı ne zaman? RAMS Başakşehir- La Fiorita maçı saat kaçta, nerede? G.O.R.A filminin konusu nedir? GORA nerede çekildi? GORA filminin oyuncu kadrosunda kimler var? GORA hangi kanalda yayınlanacak? TV YAYIN AKIŞI 31 TEMMUZ: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? TRT SPOR CANLI İZLE || 31 TEMMUZ ÇARŞAMBA TRT SPOR yayın akışında neler var? TRT Spor nereden izlenir? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 31 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? 31 TEMMUZ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO | Hamster Kombat yeni şifre ne, nasıl kullanılır? Hamster Kombat nedir? 31 Temmuz Paris 2024 Olimpiyatları Programı: Bugün hangi Türk sporcunun maçı var, hangi branşlar yarışacak? Bugün hangi maçlar var, saat kaçta? Genco Erkal öldü mü, neden öldü, hastalığı ne? Genco Erkal kaç yaşında öldü? Genco Erkal kimdir? Genco Erkal kaç yaşındaydı ve nereli? Genco Erkal'ın hayatı... Hamas açıklama yaptı mı? İsmail Haniye'nin öldürülmesi sonrası ne dediler? İsmail Haniye kimdir? İsmail Haniye öldürüldü mü, kaç yaşındaydı? İsmail Haniye öldü mü, neden öldü? Hamas lideri İsmail Haniye nerede öldü? Merve Vatan kimdir? Merve Vatan kaç yaşında, nereli, branşı ne?
1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title