Haberler

Çukurova Uluslararası Havalimanı seferler başladı mı? Çukurova Havalimanı hangi tarihte açılıyor?

Güncelleme:
Abone Ol

Türk Hava Yolları (THY) Çukurova Uluslararası Havalimanı seferleri başladı mı ve hangi tarihte açıldığı merak ediliyor. Çukurova Uluslararası Havalimanı açıldı mı, ne zaman açılacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Çukurova Havalimanı seferleri hangi tarihte başlayacak?

Çukurova Uluslararası Havalimanı açıldı mı, ne zaman açılacak ve THY seferleri başladı mı soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. THY'nin internet sitesinde yer alan duyuda, "Çukurova Uluslararası Havalimanı, Adana Havalimanı'nın yerini alıyor. Çukurova Uluslararası Havalimanı seferler başladı mı? Çukurova Havalimanı hangi tarihte açılıyor? Detaylar haberimizdedir…

ÇUKUROVA ULUSLARARASI HAVALİMANI SEFERLER BAŞLADI MI?

Türk Hava Yolları (THY), 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmi açılışının gerçekleştirilmesi planlanan Çukurova Uluslararası Havalimanı'na 11 Ağustos'ta sefer başlatacağını duyurdu. Adana ve Mersin yolcuları, 11 Ağustos 2024 tarihinden itibaren uçuşlarını Çukurova Uluslararası Havalimanı üzerinden gerçekleştirecek.

Çukurova Uluslararası Havalimanı seferler başladı mı? Çukurova Havalimanı hangi tarihte açılıyor?

ÇUKUROVA ULUSLARARASI HAVALİMANI AÇILDI MI?

THY'nin internet sitesinde yer alan duyuda, "Çukurova Uluslararası Havalimanı, Adana Havalimanı'nın yerini alıyor. 11 Ağustos 2024 tarihinden itibaren Adana ve Mersin yolcularımız Çukurova Uluslararası Havalimanı üzerinden uçuşlarını gerçekleştirecektir. Bu nedenle 11 Ağustos 2024 (dahil) tarihinden sonra Adana ve Mersin varışlı-çıkışlı seyahat etmek isteyen yolcularımızın uçuş aramalarını yaparken Çukurova Uluslararası Havalimanı'nı seçmeleri gerekmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Türk Hava Yolları Türk Hava Yolları Gündem Çukurova Ekonomi Ulaşım Turizm Ulaşım Turizm Gündem Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title