Haberler

D- SMART ŞİFRESİZ İZLE | D- smart şifreli mi? Galatasaray- Fortuna Düsseldort hazırlık maçı kesintisiz, şifresiz izleme linki var mı?

Güncelleme:
Abone Ol

D-Smart platformu üzerinden yayınlanan Galatasaray- Fortuna Düsseldort maçı, şifresiz olarak izlenebilecek. Futbol severler, kesintisiz ve şifresiz maç izleme keyfini doyasıya yaşayacaklar. İlgili link üzerinden maçı izleyebilirsiniz. Peki, D- smart şifreli mi? Galatasaray- Fortuna Düsseldort hazırlık maçı kesintisiz, şifresiz izleme linki var mı?

11 Temmuz'da Avusturya'da yeni sezonu açan Galatasaray, 11-27 Temmuz arasında hazırlık maçları oynayacak. Galatasaray, organizasyonda 5 maç yapacak. D-Smart'tan yapılan açıklamaya göre, Galatasaray'ın 2024-2025 sezonu hazırlık programı belli oldu. Peki, D- smart şifreli mi? Galatasaray- Fortuna Düsseldorf maçı kesintisiz, şifresiz izleme linki var mı?

D- SMART ŞİFRELİ Mİ?

Galatasaray-Fortuna Düsseldorf maçı D-Smart platformunda Spor Smart kanalından yayınlanacak. D-Smart üyeliğiniz varsa, maçı bu kanaldan izleyebilirsiniz. Maçı izlemek için D-Smart aboneliğinizin olması gerekmektedir.

GALATASARAY-FORTUNA DUSSELDORF HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray-Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı 15 Temmuz'da (Bugün) oynanacak. Galatasaray-Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı TSİ ile 20:30'da başlayacak.

D- SMART ŞİFRESİZ İZLE | D- smart şifreli mi? LASK Linz- Galatasaray maçı kesintisiz, şifresiz izleme linki var mı?

GALATASARAY-FORTUNA DUSSELDORF MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşma D Smart 77. Kanal Spor Smart ekranından ve D Smart GO'dan canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Galatasaray Galatasaray Gündem Teknoloji LASK Linz LASK Linz D Smart Fortuna Futbol Futbol Medya Spor Gündem Medya Teknoloji Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title