Haberler

Danla Bilic attan düşme anı VİEOSU var mı?

Güncelleme:
Abone Ol

Milyonlarca takipçisi olan fenomen Danla Bilic, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak attan düşme kazası yaşayan Bilic'in durumu merak edildi. Peki, Danla Bilic attan düşme anı VİEOSU var mı?

Sosyal medyanın en popüler fenomenlerinden Danla Bilic, son yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Peki, Danla Bilic attan düşme anı VİEOSU var mı?

DANLA BİLİC ATTAN DÜŞTÜ!

Bir süredir at biniciliği eğitimi alan ünlü fenomen Danla Bilic, attan düştüğü anları sosyal medya hesabından paylaştı. Yakın zamanda aşk yaşadığı futbolcu Doğan Alemdar'la yollarını ayıran Bilic, feci bir kazadan kıl payı kurtuldu.

At sevgisini sık sık dile getiren Bilic, bindiği sırada bir anda dengesini kaybederek yere düştü. Yaşadığı bu kaza sonrasında hayranlarını korkutan fenomen, kazadan yara almadan kurtuldu. Videoyu paylaşmasının ardından görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

İşte Danla Bilic'in paylaşımı:

Danla Bilic attan düşme anı VİEOSU var mı?

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Sosyal Medya Danla Bilic Gündem Magazin Sosyal Medya Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title