Haberler

Deadpool & Wolverine ne zaman çıkacak?

Güncelleme:
Abone Ol

Deadpool & Wolverine, Marvel Comics karakterleri Deadpool ve Wolverine'e dayanan, Marvel Studios, Maximum Effort ve 21 Laps Entertainment tarafından üretilen ve Walt Disney Studios Motion Pictures tarafından dağıtılan yaklaşan bir Amerikan süper kahraman filmidir. Peki, Deadpool & Wolverine ne zaman çıkacak?

Film, Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick ve Zeb Wells ile birlikte yazdığı senaryodan Shawn Levy tarafından yönetiliyor. Reynolds ve Hugh Jackman sırasıyla Deadpool ve Wolverine rollerinde, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ve Matthew Macfadyen ile birlikte rol alıyor. Filmde, Time Variance Authority (TVA) Deadpool'u sakin hayatından çekip çıkarıyor ve Wolverine ile birlikte MCU'nun tarihini değiştirecek bir göreve atıyor. Deadpool & Wolverine ne zaman çıkacak?

DEADPOOL & WOLVERİNE NE ZAMAN ÇIKACAK?

Deadpool & Wolverine, Marvel Comics karakterleri Deadpool ve Wolverine'e dayanan, Marvel Studios, Maximum Effort ve 21 Laps Entertainment tarafından üretilen ve Walt Disney Studios Motion Pictures tarafından dağıtılan yaklaşan bir Amerikan süper kahraman filmidir. Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) 34. filmi ve Deadpool (2016) ve Deadpool 2'nin (2018) devamı olması planlanıyor. Film, Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick ve Zeb Wells ile birlikte yazdığı senaryodan Shawn Levy tarafından yönetiliyor. Reynolds ve Hugh Jackman sırasıyla Deadpool ve Wolverine rollerinde, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ve Matthew Macfadyen ile birlikte rol alıyor. Filmde, Time Variance Authority (TVA) Deadpool'u sakin hayatından çekip çıkarıyor ve Wolverine ile birlikte MCU'nun tarihini değiştirecek bir göreve atıyor.

Oyuncular

• Ryan Reynolds - Wade Wilson / Deadpoo

• Hugh Jackman - James "Logan" Howlett / Wolverin

• Morena Baccarin - Vaness

• Brianna Hildebrand - Negasonic Teenage Warhea

• Jennifer Garner - Elektra Natchios

• Leslie Uggams - Blind A

• Karan Soni - Dopinder

• Stefan Kapicic - Colossus

• Shioli Kutsuna - Yukio

• Rob Delaney - Pete

Gösterime giriş tarihi : 24 Temmuz 2024

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Marvel Gündem Sinema Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ChatGPT çöktü mü? OPENAI ChatGPT ne zaman açılacak? ChatGPT neden açılmıyor 6 Temmuz 2024? KYK yazın yatıyor mu? KYK bursu yaz tatilinde veriliyor mu? Altın gol ne zaman kalktı? 6 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Temmuz 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı?Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 6 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz Deprem Raporları: İstanbul, Ankara ve İzmir'deki Deprem Aktiviteleri 6 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Admira Wacker hangi ülkenin takımı, hangi ligde oyuyor? Admira Wacker Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 6 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title