Haberler

Denizbank mobile neden girilmiyor? İnternet ve mobil bankacılık neden açılmıyor?

Abone Ol

Denizbank mobil çöktü mü, internet ve mobil bankacılık neden açılmıyor? Oturum kapandı hatası nedir? Geçtiğimiz Cuma günü dünya genelinde internet sistemlerinde büyük bir arıza yaşandı. Teknoloji şirketi Microsoft'un sisteminde yaşanan arıza birçok sektörü etkilerken havalimanları, bankalar, hastaneler ve yayın kuruluşları gibi çok sayıda şirketin internet üzerinden sunduğu hizmetlerde kesintiler meydana geldi.

İnternet sistemlerinde dünya genelinde büyük bir arıza yaşandı. ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft'un sistemlerinde yaşanan arıza pek çok sektörü etkiledi. Denizbank çöktü mü? Denizbank mobile neden girilmiyor? İnternet ve mobil bankacılık neden açılmıyor? sorularını gündeme getirdi.

DENİZBANK ÇÖKTÜ MÜ?

DenizBank'ın mobil uygulamasında erişim sorunları yaşandı. Sabah saatlerinden itibaren birçok kullanıcı uygulamaya giriş yaparken bağlantı hatalarıyla karşılaştı. Bu sorunların teknik bir arızadan kaynaklandığı belirtildi.

Denizbank mobile neden girilmiyor? İnternet ve mobil bankacılık neden açılmıyor?

Cuma günü yaşanan bilgisayar kesintilerinin ardından siber güvenlik şirketi CrowdStrike, kesintilerden etkilenen cihazların "önemli sayıda" kısmının yeniden normal çalışmaya başladığını açıkladı. Ardından, DenizBank sosyal medya hesabından müşterilerine kesintisiz hizmet verdiğini açıkladı.

Denizbank mobile neden girilmiyor? İnternet ve mobil bankacılık neden açılmıyor?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Teknoloji Denizbank Denizbank Microsoft Ekonomi Finans Dünya Gündem Teknoloji Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Zafer Dogan:

Malesef deniz bank her açıdan sorunlu ve sıkıntılı. Zaten sayısı üç dört olan Bankamatikleri sık sık arızalanır. Para olmaz. İnternet bankacılığına girilmez. Yani kısacası en sıkıntılı banka malesef.

Yanıtla21
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title