Haberler

DERBİ SAAT KAÇTA? Galatasaray- Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Güncelleme:
Abone Ol

Derbi saat kaçta, hangi kanalda? Trendyol Süper Lig hedefine ulaşmak isteyen Galatasaray- Fenerbahçe bugün karşı karşıya geliyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Galatasaray- Fenerbahçe maçı öncesi, maç ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi, maçın hakemi kim sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki, Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman?

Trendyol Süper Lig heyecanla beklenen müsabakada Galatasaray- Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği derbi maçı öncesi Galatasaray- Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Galatasaray- Fenerbahçe maçı hakemi kim? Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırıldı. Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİ MAÇI HANGİ KANALDA?

FB GS maçı Bein Sports'tan canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe Galatasaray maçını Bein Sports'tan şifresiz izleyebilmeniz için beIN Spor kullanıcısı olmanız gerekmektedir. beIN Spor Paketi sahipleri bu akşamki Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz izleyebilecekler.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Galatasaray maçı bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Maç Bein Sports'tan canlı olarak izlenebilecek.

DERBİ SAAT KAÇTA? Galatasaray- Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

FENERBAHÇE GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

Fenerbahçe;

Livakovic, Mert, Djiku, Çağlar, Oosterwolde, İsmail, Fred, Szymanski, Tadic, Maximin, Dzeko.

Galatasaray;

Muslera, Sanchez, Abdülkerim, Jakops, Kaan, Torreira, Berkan, Sara, Barış Alper, Sallai, Osimhen.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Trendyol Süper Lig Trendyol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Gündem Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title