Haberler

Dilan Polat eşinin tahliyesi sonrası ne paylaştı? Dilan Polat Instagram hesabında şarkı söyledi!

Güncelleme:
Abone Ol

Dilan Polat, eşinin tahliyesinin ardından Instagram hesabından bir şarkı paylaştı. Bu paylaşımıyla dikkatleri üzerine çeken Polat'ın videosu kısa sürede geniş kitleler tarafından izlendi ve yorumlandı.

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Kürşat Polat ve Ahmet Gün hakkında tahliye kararı verildi. Eşinin tahliyesi edilmesinin ardından sosyal medya hesabında paylaşım yapan Dilan Polat, büyük tepki topladı.

DİLAN POLAT EŞİNİN TAHLİYESİ SONRASI NE PAYLAŞTI?

Engin Polat'ın tahliye kararı sonrasında Dilan Polat Instagram hesabında şarkı söyledi.

Dilan Polat eşinin tahliyesi sonrası ne paylaştı? Dilan Polat Instagram hesabında şarkı söyledi!

ENGİN POLAT TAHLİYE Mİ EDİLDİ?

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Kürşat Polat ve Ahmet Gün hakkında tahliye kararı verildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sosyal Medya Gündem Engin Polat Dilan Polat Dilan Polat Instagram Magazin 3-sayfa Sosyal Medya 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title